Horoscop zilnic 18 septembrie 2021. Balanțele descoperă marea iubire într-un context neașteptat, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 18 septembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Pentru că vrei să-i faci o surpriză partenerului de cuplu, achiziționezi un minisejur într-o loc care vă aduce aminte de începuturile relației voastre. Sunteți pe aceeași lungime de undă, iar conversațiile pe care le aveți astăzi vor duce spre o decizie de a lucra împreună într-un proiect viitor.

 

Taur

 

Astăzi ai parte de o provocare în planul profesional, social și al imaginii. Ești în centrul atenției și la serviciu și în cercul de prieteni. Posibil să ai nevoie de susținerea partenerului sau cuiva drag, un apropiat, un prieten, căruia să i te destăinui. Totodată, poți participa și la evenimente în sfera socială, să cunoști multă lume și să legi prietenii noi.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi anunță vești de la drum, din străinătate. Este posibil să călătorești în afara țării sau să primești vizita unei persoane/rude din străinătate. Nu este exclus să începi o relație sentimentală sau să fii căutată de cineva cu care ai avut demult o legătură romantică.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să ai niște dialoguri cu partenerul de cuplu legate de banii și bunurile pe care le dețineți împreună. Faceți planuri de viitor sau dacă vă aflați în situația unui partaj, împărțiti bunurile. Atenție la sănătate, pentru că o problemă, care ți-a dat defurcă până acum, s-ar putea acutiza!

 

Leu

 

Aștepți de mult să faci un pas important în relație și astăzi ți se oferă șansa să deschizi niște subiecte despre viitorul relației. Comportamentul tău îl va surprinde pe partener pentru că dai dovadă de energie multă și dorință de acțiune. Simți o puternică nevoie de a vă consolida relația.

 

Fecioară

 

Deși este o zi de weekend, s-ar putea să nu simți acest lucru, pentru că nu vei avea parte de relaxare. Mai degrabă de muncă, sarcini restante de la serviciu sau care apar neașteaptat și treburi casnice restante. Se anunță o zi plină, însă partea bună este că vei avea ajutorul membrilor familiei și a unor colegi.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce initiative și te implici în tot felul de activități de relaxare/distracție. Îi activezi și pe cei din jurul tău. Ești mulțumită că ai reușit să organizezi o petrecere pentru cineva drag. S-ar putea să pleci și într-o mică deplasare în interes personal. Totodată este posibil să-ți descoperi marea iubire într-un context neașteptat.

 

Scorpion

 

Astăzi este o zi favorabilă activităților în planul familial, a deciziilor importante care privesc segmentul financiar. S-ar putea să apară și evenimente neașteptate în familie care să-ți dea peste cap programul. Partenerul de viață s-ar putea să nu fie de acord cu unele idei ale tale privind o investiție în casă.

 

Săgetător

 

În prima parte din zi te pregătești să pleci într-o deplasare scurtă în afara orașului. Ai atâtea de făcut astăzi și le rezolvi pe toate într-un timp record, grație și contextului astral din care face parte Jupiter, guvernatorul tău, care-ți imprimă optimism și ușurință în rezolvarea tuturor provocărilor.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce bani în conturile tale. Vei avea o surpriză plăcută, mai ales că nu trebuie să plătești un impozit sau o taxă. Poți considera acest context financiar pe plus. Rămâi cu niște bani în buzunar și-ți poți achiziționa ceva ce-ți dorești de mai mult timp.

 

Vărsător

 

S-ar putea să ți se propună o colaborare și ești de acord din prima, pentru că simți că rezonezi cu tema proiectului. În partea a doua a zilei, s-ar putea să participi la o întâlnire, eveniment din viața unui prieten/coleg/cunoscut.

 

Pești

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți permite să te retragi, să fii absentă din viața socială, care te obosește și-ți induce o stare mai puțin plăcută din cauza problemelor pe care le auzi la tot pasul. Chiar dacă nu ai probleme de sănătate, ești cu energia scăzută, așa că ar fi de dorit să nu te implici în activități care te suprasolicită!

Întrebarea Mesei Rotunde cu Andreea Esca - Față în față cu Marius Manole

related posts

Modifică setările cookies