Horoscop zilnic 18 septembrie 2022. Vărsătorii suferă o disfuncție organică, vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 18 septembrie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Luna traversează astăzi zodia Rac, respectiv casa familiei și formează aspecte disonante, așa că este posibil să nu ai dispoziție de treburi gospodărești și să intri în conflicte cu membrii familiei. Din cauza unor responsabilități pe care nu vrei să ți se asumi, s-ar putea să strici atmosfera zilei.

Taur

Luna îți traversează astăzi sectorul comunicării și deplasărilor și formează aspecte tensionate cu Jupiter din zodia Berbec și cu Mercur din zodia Balanță. Așadar, este posibil ca veștile sau informațiile care-ți parvin să nu fie pe placul tău. Posibil să fii mai iritată și să reacționezi pe măsură, dacă cei cu care intri în contact îți aduc critici sau acuzații.

Gemeni

Astăzi Luna îți traversează casa banilor și este posibil să apară niște nemulțumiri financiare din cauza unor cheltuieli neprevăzute. Nu te baza pe sumele de bani pe care ai putea să le obții de la prieteni sau de la cineva din anturaj, pentru că este posibil ca planurile să-ți fie date peste cap!

Rac

Astăzi Luna îți traversează casa personalității. Ești mai sensibilă ca de obicei și ai nevoie de atenție și susținere emoțională din partea perechii de viață. Ești ușor de influențat și s-ar putea să iasă la suprafață vulnerabilități mai vechi. 

Leu

Astăzi Luna îți traversează casa frământărilor interioare și ai nevoie de relaxare și detașare față de factorii de stres. Careul pe care Luna îl formează cu planetele de pe axa cunoașterii te va ajuta să afli informații de care ai nevoie sau într-un domeniu de interes pentru tine. De asemenea, s-ar putea să sari în ajutorul cuiva apropiat, iar implicarea în probleme altuia să te ajute să uiți de problemele tale.

Fecioară

Astăzi ai parte de surprize de la prietenii din străinătate, care te invită într-o excursie sau te anunță că au venit în țară și vor să vă vedeți. Dacă ești implicată într-un proiect comun cu un prieten, s-ar putea să ai senzația că muncești mai mult decât acesta, iar nemulțumirile acumulate se vor transforma în conflicte, dacă nu vei știi să gestionezi o situație.

Balanță

Luna traversează astăzi sectorul carierei și apar conflicte interioare. Posibil unele nemulțumiri să ducă la conflicte cu superiorii și un nivel de stres cauzat de faptul că nu mai poți face față volumului mare de muncă, care se mărește de la o zi la alta.

Scorpion

Unele evenimente sau situații care au loc la serviciu, în relația cu unii dintre colegi, ar putea să pună sub semnul întrebării viziuni și convingeri ale tale, însă mergi până în pânzele albe când este vorba de sistemul tău de valori. De asemenea, s-ar putea să-ți dorești să pleci într-o călătorie care să-ți deschidă orizonturile cunoașterii.

Săgetător

Luna îți traversează astăzi casa transformărilor profunde și s-ar putea să conștientizezi niște lucruri, să renunți la ceva ce-ți face rău: fie că este vorba de o relație, o prietenie, un viciu. Dacă ai avut în trecut traume emoționale, acum s-ar putea să se reactiveze, dar să te poți vindeca, să găsești soluția sau cauza care-ți declanșează anumite stări.

Capricorn

Luna îți traversează sectorul relațiilor și formează un careu cu planetele din Balanță și Berbec. Trebuie să ai grijă în relațiile cu familia, pentru că s-ar putea să apară anumite neînțelegeri legate de cheltuielile casei sau bunuri patrimoniale. Nu da curs conflictelor, chiar dacă ai impulsul să pui pe toată lumea la punct!

Vărsător

Luna îți traversează casa muncii și sănătății și formează aspecte dizarmonice. Posibil să ai parte de disfuncții organice, să revină o răceală sau să fii nevoită să faci ceva pentru serviciu, pentru un proiect de colaborare. Nu prea ai randament astăzi, însă nu te lași și reușești până la finalul zilei să termini ce ți-ai propus.

Pești

Luna în tranzit prin casa asociată iubirii și aventurilor romantice formează un careu cu Jupiter, guvernatorul tău, din zodia Berbec, așa că este posibil să se reactiveze o suferintă mai veche, sentimentală. Vei căuta să-ți faci mici plăceri, să umpli golul lăsat de o dezamăgire. Totuși, ai grijă să nu cheltui prea mult!

Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

related posts

Modifică setările cookies