Horoscop zilnic 19 aprilie 2020. Vărsătorii se despart de persoana iubită, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 19 aprilie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Evenimentul astral de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Taur, în sectorul financiar, semn că te poți aștepta în următoarea lună la posibile împrejurări ori răsturnări de situație, care se vor resimți în planul financiar.

Taur

Odată cu intrarea Soarelui în zodia ta, în casa personalității, se va activa axa relațiilor și a parteneriatelor, unde vor apare contradicții și tensiuni, multe din cauza orgoliului și a faptului că nu vrei să mai treci cu vederea unele lucruri partenerului de cuplu sau partenerilor de afaceri.

Gemeni

De astăzi, de când Soarele începe să-ți traverseze casa subconștientului, a izolării, a meditației, a introspecției și a sănătății, poți să începi să ai tot felul de tulburări organice, energie scăzută și indispoziție. Folosește contructiv această izolare pentru a te pregăti de relansarea personală din luna mai.

Rac

Evenimentul astral de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Taur, în casa care reprezintă prietenii și planurile pe termen lung. Totodată, se activează și axa sentimentală, așa că vei traversa tot felul de emoții, care mai de care mai intense. Nu vor lipsi surprizele în planul amoros, în activitățile de creație, artistice sau de îndemânare, cu care te îndeletnicești în următoarea perioadă.

Leu

Sectorul profesional, al carierei, imaginii și statutului personal se va activa de astăzi, de când Soarele, guvernatorul tău, ajunge în zodia Taur. Se va dinamiza axa carieră-familie, însă timp de o lună cariera va fi prioritară, în detrimentul preocupărilor domestice.

Fecioară

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Taur, semn că urmează o lună de zile în care vei fi preocupată să obții un atestat sau să susții un examen important. Totodată, vei lua o decizie majoră pentru viața ta profesională, însă vei ține cont de convingerile și credințele tale.

Balanță

De astăzi, de când Soarele ajunge în zodia Taur si dinamizează axa financiară pentru următoarea lună, vei fi interesată să faci niște evaluari financiare, să administrezi rațional resursele de care dispui, dar și să achiți o datorie.

Scorpion

De astăzi, de când Soarele ajunge în zodia Taur, în sectorul care indică relația de cuplu și parteneriatele de afaceri, vei observa că se intensifică trăirile și capacitatea de a rezolva unele probleme apărute în regimul unei relații, parteneriat, proces sau partaj. Intenția ta este să găsești soluția potrivită.

Săgetător

Evenimentul astral de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Taur, în casa muncii și a sănătății, semn că aceste domenii se activează puternic în următoarea lună. Ți se permite să identifici greșelile comise în sarcinile de muncă sau în raporturile de muncă și să îndrepți lucrurile.

Capricorn

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia în zodia Taur, în sectorul care indică activitățile de relaxare, creație, relația cu copiii dar și relația sentimentală. Așadar, în planul amoros te poți aștepta să ai reacții pe care să nu le recunoști, mai ales că nu vei mai tolera unele comportamente ale partenerului de viață, hotărâtă fiind să îi dai niște lecții.

Vărsător

Odată cu intrarea Soarelui în zodia Taur se activează sectorul care indică căminul, locuința, viața de familie și relația cu părinții. În următoarea lună, lucrurile se pot complica și să aibă loc tot felul de evenimente neprevăzute în relația cu partenerul de viață și drumul pe care îl veți urma, împreună sau separat.

Pești

De astăzi ai parte de prezența Soarelui în zodia Taur, în sectorul care reprezintă comunicarea, schimbul de opinii, activitățile intelectuale, studiul personal și relațiile cu frații. Așadar, este o perioadă bună pentru acumulare de cunoștințe, de a începe un curs nou de perfecționare profesională sau de dezvoltare personală și de a comunica deschis cu rudele cu care ai avut conflicte.

MAI îi dă replica lui Smiley - Trending Review cu Daragiu - Episodul 25 

related posts