Horoscop zilnic 19 aprilie 2021. Capricornii își declară sentimentele, fac cuceriri, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 19 aprilie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Taur, în sectorul banilor obținuți de la locul de muncă, semn că te poți aștepta, în următoarea lună, la o preocupare mai mare pentru situația financiară, dar și pentru îmbunătățirea acesteia. Al doilea eveniment astral este intrarea lui Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, în zodia Taur, în același sector financiar, semn că vei știi să negociezi în favoarea ta sau să-ți suplimentezi veniturile.

 

Taur

 

Două evenimente astrale au loc astăzi în zodia ta, intrarea Soarelui și a lui Mercur în Taur. Așadar, Soarele îți va aduce energie și preocupare pentru propria persoană. Totodată se va activa axa relațiilor și va trebui să găsești punți comune de comunicare, mai ales că vei avea și ajutorul lui Mercur, astrul comunicării și al negocierilor. Mercur te va ajuta să impresionezi, să-ți demonstrezi abilitățile și cunoștințele și te vei adapta cu ușurință la orice situație.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi aduce două evenimente astrale: intrarea Soarelui și a lui Mercur, guvernatorul tău, în zodia Taur, în sectorul asociat subconștientului, izolării, meditației, introspecției și trecutului. Vei observa că vei avea energia mai scăzută și o vei redirecționa spre interior. Mercur te va ajuta să analizezi chestiunile care te frământă și să identifici ceea ce te ține în loc să evoluezi. Totodată, vei avea parte de informații secrete la care nu ai avut acces până acum.

 

Rac

 

Începând de astăzi Soarele și Mercur, astrul comunicării, ajung în zodia Taur, în sectorul asociat prietenilor, vieții sociale și a proiectelor și planurilor de viitor, semn că urmează o perioadă în care vei socializa mai mult și vei începe proiecte cu un prieten sau cu cineva apropiat. Este o perioadă bună de lansare a planurilor tale. Totodată se activează și axa sentimentală și nu vor lipsi surprizele în planul amoros.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui și a lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Taur, în sectorul asociat carierei și ambițiilor profesionale. Așadar, este o perioadă în care poți discuta cu șefii termenii unui contract, poți primi oferte de schimbare a jobului, iar relațiile cu cei cu autoritate, cu instituții publice sau cu cei din străinătate se intensifică.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Soarele și Mercur, guvernatorul tău, ajung în zodia Taur, în sectorul asociat studiilor, străinătății, călătoriilor și filosofiei de viață. Se intensifică comunicarea cu persoane din străinătate, te înscrii la cursuri de perfecționare, pentru că îți dorești să te recalifici, să susții un examen important, să obții o diplomă sau un atestat. Posibil să iei o decizie majoră privind viața ta profesională.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Soarele și Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, ajunge în zodia Taur, în sectorul avantajelor materiale, a resurselor pe care le deții în comun cu partenerul sau cu alte persoane. Vei face o evaluare financiară și vei administra rațional resursele de care dispui. Totodată, se activează și sectorul intim și vei încerca să discuți cu partenerul despre dorințele tale. Dialogul deschis ar putea să aducă un nou suflu relației.

 

Scorpion

 

Două evenimente astrale au loc astăzi: intrarea Soarelui și a lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Taur, în sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Astfel, comunicarea cu partenerul de cuplu este importantă, în perioada următoare, pentru a lămuri unele aspecte, să găsești soluții pentru a rezolva problemele apărute în regimul unei parteneriat, proces sau partaj.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Soarele și Mercur, astrul comunicării, ajung în zodia Taur, în sectorul asociat muncii și sănătății. Urmează o perioadă bună pentru reorganizarea sarcinilor de serviciu și pentru o mai multă grijă privind sănătatea. Totodată, poți primi oferte de muncă, de colaborări și activități extraprofesionale.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Soarele și Mercur, astrul comunicării, ajung în zodia Taur, în sectorul asociat iubirii, aventurii, flirtului, cuceririlor, copiilor, creativității, activităților artistice și a vocației. Așadar, urmează o perioadă, în care sfera sentimentală devine activă, îți declari sentimentele, faci cuceriri sau dacă ești într-o relație mai vechi, încerci să-ți recucerești partenerul/ să reaprinzi flacăra pasiunii.

 

Vărsător

 

Sectorul asociat vieții de familie, patrimoniului, relației cu părinții, vor fi traversate începând de astăzi, de către Soare și Mercur, planeta comunicării și a negocierilor. Dacă ai în plan să demarezi o activitate de vânzare, cumpărare sau închiriere, acum este momentul, deoarece Mercur va analiza rațional toate variantele și vei putea alege ce este mai bun. Posibil să reușești să rezolvi prin comunicare și diplomație unele neînțelegeri cu unii membrii ai familiei.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Soarele și Mercur, astrul comunicării, vor intra în zodia Taur, respectiv în sectorul asociat comunicării, proceselor de învățare, acumulării de cunoștințe, negocierilor și în toate activitățile intelectuale pe care le vei începe, deoarece vei fi susținută de cele două planete. Relația cu rudele se intensifică și este posibil să aibă loc împăcări.

 

The Rock, noul președinte al Americii? - Trending Review cu Daragiu - episodul 63

 

related posts

Modifică setările cookies