Horoscop zilnic 19 august 2016. Fecioarele trebuie sa ramana calme, iar Varsatorii au o zi perfecta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 19 august 2016.


BERBEC

Si bune, si rele te asteapta astazi. Micile ghinioane sunt compensate de momente placute, care iti aduc zambetul pe buze. Vei fi atenta mai mult la cei din jur, nu la tine, dar vei avea timp sa recuperezi in zilele urmatoare.

TAUR

Incearca sa fii diplomata, calma si sa rezolvi orice problema prin comunicare. Vei avea parte de cateva discutii astazi, si cel mai bine e sa adopti o atitudine deschisa.

GEMENI

O zi frumoasa. Primesti ajutor de la de la persoane neasteptate, dar si o multime de complimente. Chiar daca se vor ivi si mici probleme, nu e vreuna intr-atat de dificila incat sa nu-i poti face fata.

RAC

O zi frumoasa pentru Raci, dar cu o conditie: sa nu se streseze pentru orice. Socializeaza, comunica, fa schimb de idei cu cei din jurul tau, intrucat e posibil sa ai parte de niste surprize foarte placute daca procedezi astfel.

LEU

Daca reusesti sa gasesti un echilibru intre toate lucrurile pe care trebuie sa le faci, ziua ta va fi una usoara. Nu te abate de la rutina de zi cu zi si, spre seara, acorda-ti putina libertate si un moment de respiro.

FECIOARA

Trebuie sa tratezi totul cu mai mult calm. Nu trebuie sa demonstrezi nimic, nimanui, iar un zambet larg te va ajuta sa obtii mai multe beneficii decat o figura acra si incruntata. 

BALANTA

Te bazezi prea mult pe aspectul tau fizic. O sa ai parte de niste probleme de comunicare cu cei din jur si cei vizati sunt mai ales prietenii, ale caror intentii nu le intelegi. 

SCORPION

Lucrurile nu merg asa cum te-ai astepta. Intr-un fel insa, e mai bine asa. Credeai ca o sa ai parte de tot felul de certuri si conflicte, dar nu te "lovesti" decat de vorbe bune si prietenie. Asta da noroc!

SAGETATOR

Iti pierzi motivatia, energia, entuziasmul. Obstacolele care apar astazi te demoralizeaza complet si parca nu-ti vine sa mai faci nimic. Nu ceda! Cu putin optimism si ajutor din partea celor apropiati, lucrurile s-ar putea imbunatati!

CAPRICORN

Te intelegi foarte bine cu superiorii, colegii de serviciu si partenerii de afaceri, lucru pe care nu-l putem spune despre familie, prieteni, apropiati. Nu e o zi propice pentru discutii legate de casa sau relatii.

VARSATOR

O zi in care arati si te simti bine. Carisma si relatiile bune cu cei din jur te ajuta sa duci la bun sfarsit orice ti-ai propune. Daca ai de gand sa-ti faci o schimbare de look sau sa mergi al cumparaturi, nu mai sta pe ganduri!

PESTI

Intalnesti tot felul de osbtacole astazi. Se ridica ziduri in calea ta, iar singura solutie disponibila este sa incerci sa le dobori, unul cate unul, cu rabdare si perseverenta. Nu e vorba de probleme foarte mari, insa munca ta va fi ingreunata. Nu te da batuta!

related posts

Modifică setările cookies