Horoscop zilnic 19 august 2020. Balanțele se îndrăgostesc pe neașteptate de un coleg, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 19 august 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care îți activează relațiile de iubire, relații cu copiii, dar și valorificarea unui talent/vocație. Ești invitată să-ți petreci mai mult timp cu persoana iubită, prin găsirea unor activități de relaxare comune. Dacă ești singură, este un moment favorabil începerii unei relații.

Taur

Luna Nouă din zodia Leu de astăzi îți aduce noi începuturi privind viața de familie, spațiul de locuit, relația cu părinții și patrimoniul. Așadar, este o perioadă favorabilă în care ai putea să-ți concentrezi atenția pe a rezolva chestiuni locative.

Gemeni

Luna Nouă din zodia Leu de astăzi va activa casa comunicării, a schimbului de idei, a cunoașterii, deplasărilor și relațiilor cu frații. Fenomenul astral aduce noi începuturi în aceste domenii și ești invitată să socializezi mai mult dacă vrei să pui bazele unui proiect personal, pentru că nu se știe ce oportunități financiare apar sau persoane care să te ajute.

Rac

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care se formează în sctorul financiar, al banilor și bunurilor pe care le deții. Așadar, se deschide o nouă etapă în acest domeniu și ești invitată de către astre să-ți schimbi obiceiurile financiare, să cheltui mai puțin și să economisești mai mult. Totodată, se pot ivi oportunități de suplimentare a veniturilor.

Leu

Ești vedetă pentru că Luna Nouă de astăzi se formează în casa personalității tale și-ți deschide o nouă etapă de viață. Este momentul tău de afirmare din an, în care îți poți seta obiective în planul personal, dar și în cel profesional. Dacă ești singură, ești deshisă unei noi relații.

Fecioară

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care se formează pe casa subconștientului, a meditației și a trecutului. Așadar, se deschide o nouă etapă în care ești invitată să elimini din viața ta tot ce te ține în loc să mergi mai departe. Totodată, pot să apară persoane din trecutul tău cu care să reiei relațiile.

Balanță

Luna Nouă de astăzi din zodia Leu se formează în casa prietenilor, a proiectelor și planurilor de viitor și dinamizează, totodată, și axa sentimentală. Așadar, se deschide o nouă etapă în care ești invitată să te concentrezi pe planurile tale de viitor. Ai oportunități de a cunoaște persoane care să te ajute în demersurile tale. Și sfera sentimentală se poate activa, pentru că vei începe să privești cu alți ochi o persoană din anturajul tău, cu care ai vrea să începi o relație.

Scorpion

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care îți activează casa carierei și a aspirațiilor profesionale. Așadar, ți se deschide o nouă etapă în viața profesională și ai parte de oportunități de avansare, de a obține o funcție sau un post pe care ți-l dorești de mai mult timp. Există și posibilitatea să părășești firma unde lucrezi pentru o ofertă mai bună.

Săgetător

Luna Nouă care se formează astăzi în casa filosofiei, principiilor și sistemului de valori personale, îți deschide o nouă etapă în viața personală, în planurile tale și direcția pe care vrei să o urmezi în viață. Dacă ești singură, vei avea parte de o surpriză, pentru că te caută cineva din străinătate cu care nu ai mai vorbit de mult. Te vei apropia destul de mult de această persoană și te gândești cum să faci să fiți împreună.

Capricorn

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care îți activează casa avantajelor materiale, a moștenirilor, banilor pe care îi deții în comun cu partenerul, creditele, taxele și impozitele. Așadar, se deschide o nouă etapă în aceste domenii și trebuie să faci un plan de administrare a bunurilor pe care le deții. 

Vărsător

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care se formează în casa mariajului, a relațiilor și a parteneriatelor de natură profesională. Așadar, se deschide o nouă etapă în relația de cuplu sau se poate încheia o etapă din viața voastră, în care decideți de comun acord o separare.

Pești

Evenimentul astral de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care activează casa muncii și a sănătății și deschide o nouă etapă în cele două domenii. Așadar, următoarele două săptămâni sunt importante și este recomandat să te concentrezi pe organizarea sarcinilor curente de la locul de muncă, dar și pe adoptarea unui stil de viață sănătos.

 
Share în bucate îți arată cum sa pregătești tiramisu cel mai bun și de ce acest desert e "dulcele iubirii"

related posts