Horoscop zilnic 19 august 2022. Vărsătorii au parte de dispute cu rudele, ce se întâmplă cu Peștii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 19 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

În prima parte a zilei s-ar putea să încerci să intri în posesia unor bani, însă careul pe care îl formează Luna în conjuncție cu Marte și Saturn, planeta restricțiilor, s-ar putea să-ți aducă unele blocaje sau amânări în încasarea unor sume de bani. Posibil să intri în dispute cu șefii din cauza salarizării. În partea a doua a zilei, s-ar putea să faci niște deplasări sau încerci să găsești o ofertă pentru un minisejur.

 

Taur


Ai grijă cum interacționezi astăzi cu șefii, pentru că este posibil să fii mai impulsivă! În partea a doua a zilei, te mobilizezi și încerci să intri în posesia unor sume de bani sau să discuți/închei un contract de colaborare.

 

Gemeni

 

Posibil să te simți mai obosită sau fără chef de a socializa. Luna îți traversează casa subconștientului, în prima parte din zi, și recomandarea astrelor este să încerci să te reechilibrezi. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în Gemeni îți revii și te ocupi de casă, de treburile gospodărești. De asemenea, încerci să reiei niște dialoguri cu familia.

 

Rac


Astăzi, faci planuri de viitor împreună cu partenerul. La serviciu, ai idei originale, pe care le implementezi într-un proiect nou. În ce privește situația financiară, s-ar putea să apară unele blocaje de la Saturn, planeta restricțiilor, din zodia Vărsător.

 

Leu


Ai grijă, astăzi, la felul cum comunici cu superiorii, pentru că vei fi tentată să fii mai agresivă sau să-ți susții cu tărie punctele de vedere, astfel încât să obții un beneficiu financiar! Relația cu partenerul de cuplu s-ar putea să fie mai tensionată din cauza unor situații pe care nu le-ai anticipat.

 

Fecioară

 

În prima parte de zi, apar evenimente sau situații neașteptate la locul de muncă și este posibil să fie nevoie să soliciți ajutorul șefilor. Posibil și-n programul de lucru să apară niște schimbări, iar timpul tău liber să se diminueze. Ești nemulțumită de acestă situație, însă nu ai ce face momentan. Dacă lucrurile persistă, îți vei căuta alt job.

 

Balanță

 

Sectorul intereselor financiare, al transformărilor profunde și al intimității este dinamizat astăzi, în prima parte de zi, iar cursul unor evenimente îți vor schimba planurile. Posibil să fie nevoie să administrezi un buget, iar dacă este vorba de banii, pe care îi deții cu partenerul, decideți să renunțați la un plan de reamenajare.

 

Scorpion

 

Luna formează o conjuncție cu Marte, guvernatorul tău, în prima parte din zi, și va dinamiza sectorul relațiilor personale sau profesionale. Ai niște nemulțumiri, pe care decizi să le spui, pentru a rezolva mai repede o situație, însă partenerul sau cei cu care lucrezi înțeleg greșit intențiile tale. Va fi nevoie să argumentezi tot ce spui. În sfera profesională este posibil să te caute alți angajatori, dar nu vrei să faci o schimbare în momentul de față.

 

Săgetător

 

Posibil, în prima parte din zi, să te preocupe rezolvarea unor chestiuni profesionale cu parteneri sau colaboratori din străinătate sau cu care ai de gând să începi un schimb de experiență. Pe de altă parte, dacă te afli în vacanță, cineva de la serviciu îți solicită ajutorul într-o problemă apărută neașteptat.

 

Capricorn

 

Planul sentimental se activează în prima parte din zi și niște dialoguri în care îi faci reproșuri partenerului de cuplu, ar putea să-ți aducă tensiuni în relație. Preferi totuși să rezolvi lucrurile acum, să nu lași să treacă mai mult timp și să ajungi în situația în care să nu mai ai ce salva din relație.

 

Vărsător

 

În prima parte din zi te frământă o situație care are loc în familie, în relația dintre tine și una dintre rude cu care ai avut niște dispute. Ai greșit, ai aruncat cu vorbe și acum nu reușești să găsești înțelegere să vă împăcați. Mai așteaptă să treacă o perioadă, pentru că timpul le rezolvă pe toate.

 

Pești

 

În prima parte din zi ești foarte activă la serviciu, în ședințe, întâlniri și discuții cu colaboratorii sau asociații. În partea a doua a zilei, intervine ceva în familie și vei fi nevoită să rezolvi împreună cu partenerul de cuplu.

 

related posts

Modifică setările cookies