Horoscop zilnic 19 decembrie 2016. Racii sunt duri cu ei insisi, iar Balantele au multe lucruri de rezolvat


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 19 decembrie 2016.


BERBEC

Esti surprinsa de atitudinea persoanei iubite, care este "suspect" de afectuosa si dragastoasa cu tine. Incearca sa ii raspunzi cu aceeasi moneda.

TAUR

Te enervezi din orice si simti ca iti iesi din minti. Cu aceasta atitudine, nu vei reusi sa faci mare lucru astazi. Incearca sa iti tii nervii sub control daca nu vrei sa intri in dispute controversate.

GEMENI

Inspiratia ta de astazi te va ajuta sa faci fata unor situatii extrem de dificile. Dai dovada de spontaneitate si tarie de caracter.

RAC

Ai tendinta de a fi prea dura cu tine insati, iar acest lucru iti creeaza o multume de dezavantaje. Incearca sa vezi care este adevarata ta valoare si nu te mai considera inferioara in raport cu ceilalti.

LEU

Ai parte de o zi plina, in care nu ai niciun moment de respiro. Au ramas o multime de chestiuni de rezolvat, care nu mai suporta nicio amanare.

FECIOARA

Te gandesti mult la o persoana pe care ai vrea sa o ai in viata ta. Iti faci planuri despre cum ai putea sa il cuceresti, insa iti lipseste curajul de a trece la actiune.

BALANTA

Ai o multime de lucruri de rezolvat, insa gandurile tale zboara in alta parte. De vina ar putea fi "fluturasii" din stomac, care nu te lasa sa te concentrezi.

SCORPION

Dai dovada de inspiratie si creativitate – doua trasaturi care te vor evidentia astazi la birou. Insa nu toata lumea iti sustine ideile, asa ca va trebui sa lupti pentru ca planul tau sa se concretizeze.

SAGETATOR

Esti intr-o dispozitie excelenta si ai senzatia ca toata lumea iti este la picioare. Te simti increzatoare in fortele proprii si lucrul asta "iti da aripi".

CAPRICORN

Te simti epuizata si incepi deja sa iti planifici un weekend plin de relaxare. Incerci sa iti convingi prietenele sa faceti ceva impreuna si ai toate sansele sa petreceti doua zile distractive.

VARSATOR

Esti exagerat de suparacioasa astazi si nimeni nu iti intra in gratii. Atitudinea aceasta ii indeparteaza pe cei din jur, care nu vor sa intre in conflicte inutile cu tine.

PESTI

Te simti atrasa de un barbat care pare si el interesat de tine in aceeasi masura. Totusi, niciunul nu face ceva concret, asa ca lucrurile intre voi continua sa stagneze.

related posts

Modifică setările cookies