Horoscop zilnic 19 decembrie 2019. Fecioarele au rămas fără bani, vezi ce se întâmplă cu Vărsătorii


Citește horoscopul zilnic realizat de Laura Ianculescu pentru Perfecte.ro!


Berbec

Astăzi este o zi în care Luna îți traversează axa relațiilor și a parteneriatelor din sfera profesională. Atenție cu cine colaborezi, spune de la început care sunt pretențiile tale și pentru a-ți onora angajamentele, ai nevoie să știi cât mai multe detalii despre proiectul în care vrei să intri!

 

Taur

Astăzi este importantă munca în echipă la locul de muncă, pentru că numai așa vei putea să faci față la toate provocările. Pe parcursul zilei vei avea supriza de a găsi într-un moment neașteptat o persoană care să-ți întindă o mână de ajutor.

 

Gemeni

Deși contextul zilei de astăzi anunță  activități de relaxare, în care creativitatea ajunge la cote înalte, activități cu copiii, participarea la o serbare sau la un eveniment monden, o neînțelegere cu partenerul ar putea să-ți creeze un discomfort psihic și să nu te poți bucura de restul de activități.

 

Rac

Conjunctura astrală de astăzi  te face foarte activă acasă, în treburile gospodărești. Posibil să-ți iei un liber pentru a putea termina toată curățenia, să faci cumpărături pentru sărbători și să împodobești casa.

 

Leu

Constați că dialogurile cu partenerul nu mai sunt dificile și nu mai ești nevoită să aplanezi la fiecare pas conflictele. Ești fericită că vin sărbătorile și că plecați într-o vacanță. Nu ești fan sporturi de iarna cum este partenerul, dar visezi la activități de relaxare, la spa, masaje și petrecerea timpului citind sau lenevind.

 

Fecioară

Preocuparea principală de astăzi este sectorul financiar. Ai rămas fără bani și cauți soluții. Îți faci socoteli peste socoteli și încerci să faci toate cumpărăturile de care ai nevoie cu ocazia sărbătorilor.

 

Balanță

Cum astăzi Luna îți traversează casa personalității, te va interesa mai mult cum relaționezi cu cei din jur. Posibil să-ți dorești să-i dedici partenerulului această zi. Încerci să-ți corectezi atitudinea vis-à-vis de el, întelegând că trebuie să ajungi mai des la inima lui.

 

Scorpion

Astăzi ai dispoziție de a concepe un plan pe termen lung. Începi cu regândirea unui proiect profesional și cauți oportunități de dezvoltare. În cuplu, în ciuda unor tensiuni, reușești totuși să rămâi optimistă.

 

Săgetător

Dacă ai o afacere a ta, ești pe cale astăzi să faci un artificiu financiar, o speculație financiară la îndemnul unui prieten. Totuși, configurația  astrală te îndeamnă să fii prudent, pentru că ai putea intra în niște încurcături din care să nu mai ieși prea curând.

 

Capricorn

Posibil să apară o eroare profesională, care trebuie corectată. Rezolvi în chip fericit aceste probleme apărute la locul de muncă. Îți consolidezi statutul si obții aprecierea șefilor și a colegilor. În a doua parte a zilei ești pe care să semnezi un contract profitabil pentru firma pentru care lucrezi.

 

Vărsător

Dacă ai obținut o atestare/calificare sau acele cunoștințe de care ai nevoie pentru a lucra într-o companie cu capital străin sau în afara țării, astăzi este momentul să semnezi contractul.

 

Pești

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să apelezi la trucuri romantice pentru a ieși din rutina instalată în cuplu. În planul fiananciar poți să clarifici niște aspecte legate de venituri, banii deținuți în comun cu partenerul și cheltuielile din perioada ce urmează.

Vezi și Rețeta Fettuccini cu șuncă și ciuperci

related posts

Modifică setările cookies