Horoscop zilnic 19 decembrie 2020. Gemenii se simt puternic atrași de cineva neașteptat, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 19 decembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Vărsător, în sectorul asociat prietenilor, grupurilor sociale, a proiectelor de afaceri, a planurilor personale de viață, care pot fi reluate cu succes. Posibil, în următorul an, să te implici în proiecte umanitare sau să demarezi o afacere proprie.

 

Taur

 

Cariera și ambițiile profesionale se vor dinamiza de astăzi, odată cu intrarea lui Jupiter, marele benefic, în sectorul asociat sferei profesionale. Așadar, munca depusă și eforturile tale vor fi răsplătite în următorul an, vei fi mereu în centrul atenției și vei avea însemnate oportunități de creștere și dezvoltare în carieră.

 

Gemeni

 

Planurile tale legate de alegerea unui drum în viață sau de schimbarea direcției încep să prindă contur de astăzi, de când Jupiter, marele benefic, își face intrarea în zodia Vărsător, în sectorul asociat educației, străinătății, dezvoltarii personale, a sistemului de valori și convingeri după care acționezi. Cum Jupiter este guvernatorul casei relațiilor, dacă ești singură, ai putea să intri într-o relație cu cineva din străinătate sau dintr-o altă cultură, de care te simți atrasă.

 

Rac

 

Începând de astăzi, de când Jupiter, marele benefic, ajunge în zodia Vărsător, vei avea planuri mari în ce privește sectorul financiar, al banilor care provin din alte surse decât salariile. Ai toate șansele ca în următorul an, să obții o finanțare, un credit, să intri în posesia unei moșteniri sau să demarezi o afacere, care să-ți aducă mai mulți bani în conturi.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Vărsător, în sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Așadar, ai șanse de încheiere a unor parteneriate profitabile, iar în sfera personală vei traversa o perioadă bună în cuplu. Posibil apariția unui copil să te facă fericită și pe tine și pe partener.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Vărsător, în sectorul asociat muncii și sănătății, semn că în următorul an, deși va fi mai multă muncă la serviciu, pentru că Jupiter este responsabil cu expansiunea și creșterea, marele benefic va aduce și protecție, oportunități de schimbare a jobului și nu în ultimul rând, îmbunătățirea stării de sănătate.

 

 

Balanță

 

Vestea bună de astăzi este că Jupiter, marele benefic, își face intrarea în zodia Vărsător, în sectorul responsabil cu iubirea, aventura, flirtul, romantismul, copiii, distracția și creativitatea din harta ta astrală. Pregătește-te, ca în următorul an, să fii mai deschisă către relații și povești de iubire, să devii părinte, să-ți valorifici un talent, să te implici într-un proiect de creație, care să-ți aducă notorietate!

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, își face intrarea în zodia Vărsător și aduce șanse și oportunități, în următorul an, de realizarea a unui vis: întemeierea unei familii și/sau cumpărarea unei locuințe. Totodată, marele benefic poate aduce oportunități de valorificare a unui imobil, prin vindere sau închiriere și obținerea unor venituri suplimentare, altele decât cele din salariu.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, își face intrarea în zodia Vărsător și aduce oportunități în zona responsabilă cu acumularea de cunoștinte, informații, dezbateri, idei, opinii, comunicare, deplasări și relațiile cu frații. Vor fi oportunități de a obține burse, de a te implica în proiecte în care îți vei valorifica abilitățile de comunicare.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Vărsător, în sectorul financiar, unde va aduce șanse și oportunități de mai mulți bani în conturi, în următorul an. Vei munci mult, însă rezultatele se vor vedea în conturile tale și vei fi mulțumită. 

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, își face intrarea în semnul nașterii tale și-ți aduce multe șanse, în următorul an, în planul personal, în carieră, dar și în afaceri. Fii atentă și prinde toate oportunitățile, pentru că vei fi vedeta anului 2021!

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Vărsător, în sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului, meditației, introspecției și vindecării. În următorul an trebuie să-ți faci un bilanț și ordine în viață, iar Jupiter va aduce o revelație și ajutor în toate procesele de vindecare spirituală sau fizică.

 

Irina Rimes și-a pus piercing-uri! - Trending Review cu Daragiu - episodul 51

related posts

Modifică setările cookies