Horoscop zilnic 19 decembrie 2021. Scorpionii au parte de un eveniment cu impact emoțional, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 19 decembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Venus, guvernatoarea casei relațiilor își începe, astăzi, mișcarea retrogradă prin zodia Capricorn și până pe 29 ianuarie 2022 vei încerca să-ți reevaluezi relațiile personale sau cele profesionale. Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Gemeni, care-ți activează casa comunicării, informațiilor, negocierilor. Veștile și informațiile din perioada următoare sunt importante pentru tine și-ți pot influența deciziile profesionale. S-ar putea ca o negociere să-ți aducă un contract important sau se poate încheia o colaborare.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea ta, intră în mișcare retrogradă prin zodia Capricorn, prin casa principiilor, convingerilor, studiilor, experiențelor de viață, schimburilor de experiență profesională, călătoriilor. Ai timp până pe 29 ianuarie 2022 să-ți faci o autoevaluare și să-ți revizuiești planurile personale de viață. Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Gemeni, care activează sectorul financiar, semn că poți încasa niște sume importante de bani. Se poate să intervină o situație care să te oblige să faci niște cheltuieli mai mari.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea casei iubirii, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Capricorn, respectiv prin sectorul intimității, încrederii reciproce, trasnformărilor, dar și a intereselor materiale și a banilor proveniți din alte surse decât salariile. Așadar, până pe 29 ianuarie 2022 ai timp să-ți reevaluezi sentimentele, să încerci să afli cât ești dispusă să investești într-o relație. Pot să apară persoane din trecut cu care ai încercat să ai o relație. Tot astăzi are loc Luna Plină din zodia Gemeni, care-ți poate aduce un succes, o realizare sau o revelație privind o schimbare pe care este nevoie să o faci în viața ta.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea sectorului vieții de familie, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Capricorn, prin sectorul relațiilor și parteneriatelor. Așadar, până pe 29 ianuarie 2022 ai parte de o revaluare a tuturor relațiilor, personale sau profesionale. Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Gemeni, care poate amplifica o criză, în urma căreia să-ți faci un bilanț.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea casei comunicării, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Capricorn, respectiv în sectorul muncii și sănătății. Așadar, până pe 29 ianuarie vei fi mai atentă la comunicarea cu toată lumea cu care interacționezi. S-ar putea să reiei niște cursuri sau să-ți reevaluezi proiectele personale. Tot astăzi are loc și Luna Plină din Gemeni, care activează sectorul relațiilor de prietenie și a proiectelor profesionale. Poate avea loc o ruptură de unul dintre prieteni sau încheierea unor proiecte.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Capricorn, respectiv în sectorul sentimental, al aventurii, așa că până pe 29 ianuarie 2022 te-ai putea lămuri ce-ți dorești în planul iubirii, cât ești dispusă să investești. Posibil să apară persoane din trecut cu care să vrei să reiei o relație. Tot astăzi are loc și Luna plină din zodia Gemeni, care se formează în sectorul carierei, imaginii și aspirațiilor profesionale. Dacă intervine o criză, s-ar putea să te implici să rezolvi o situație limită, iar la final să primești laude.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea ta, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Capricorn, respectiv sectorul vieții de familie. Până pe 29 ianuarie 2022 urmează o perioadă cu discuții în familie, privind lămurirea unor chestiuni patrimoniale, dar și o reevaluare a relațiilor de familie. Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Gemeni, care se formează în sectorul schimburilor de experiență profesională, studiilor, lărgirii orizonturilor cunoașterii  și a principiilor de viață. Posibil un eveniment care are loc în familie să-ți schimbe convingerile și să vezi și dintr-o altă perspectivă un plan de viață.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea casei relațiilor, își începe mersul retrograd prin zodia Capricorn, respectiv prin casa comunicării și a deplasărilor. Așadar, până pe 29 ianuarie 2022 vei încerca să lămurești unele chestiuni în cuplu, inițiezi dialoguri cu partenerul și analizezi ce-ți dorești. Totodată, dacă ești singură, s-ar putea la o deplasare scurtă să cunoști pe cineva cu care să începi o relație. Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Gemeni, care-ți activează sectorul intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile. Fenomenul astral vine cu o negociere importantă, cu încasarea unor sume de bani, dar și cu evenimente cu impact emoțional.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea casei muncii, intră în mișcare retrogradă prin zodia Capricorn, semn că până pe 29 ianuarie 2022 vei începe o reevaluare a proiectelor profesionale. Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Gemeni, care activează sectorul relațiilor și parteneriatelor. Posibil să apară și o criză în cuplu sau în relațiile profesionale, să se rupă niște relații din cauze financiare, însă pe termen lung vei vedea efectele benefice ale acestor evenimente.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea casei sentimentale, își începe mișcarea retrogradă prin zodia nașterii tale, semn că vei începe o reevaluare a sentimentelor și a dorințelor. Posibil până pe 29 ianuarie 2022 să revină în viața ta persoane din trecut sau îți aduci aminte de persoane importante în viața ta. Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Gemeni, care activează sectorul muncii și al sănătății. Vine cu culegerea roadelor unor demersuri profesionale.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea casei familiei, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Capricorn, respectiv prin sectorul subconștientului, izolării, meditației, introspecției și vei avea timp până pe 29 ianuarie 2022 să-ți faci un bilanț. S-ar putea să începi o relație cu cineva din trecut, relație pe care să o ții secretă. Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Gemeni, care activează planul sentimental, al iubirii, fericirii, aventurii. Poate avea loc o criză în cuplu sau culegerea roadelor unor demersuri parteneriale. O întâlnire ar putea să se transforme într-o poveste de iubire.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea casei comunicării și a banilor proveniți din alte surse decât salariile, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Capricorn, respectiv prin casa prietenilor și a planurilor pe termen lung. Încep negocieri în proiectele de la serviciu, iar partenerul poate să apară prin intermediul prietenilor dacă ești singură. Tot astăzi are loc și Luna Plină din zodia Gemeni, care aduce evenimente importante în familie.

 

related posts

Modifică setările cookies