Horoscop zilnic 19 decembrie 2022. Racii au parte de o reușită financiară, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 19 decembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Dacă ești singură, sfera sentimentală se activează pentru că apare cineva în viața ta care te completează. La serviciu este posibil să discuți despre preluarea unui buget. S-ar putea să ai gânduri să accesezi un credit pentru a cumpăra ceva de o valoare mai mare. De asemenea, pot veni bani sau bunuri în urma unei moșteniri sau cineva din familie îți cere să administrezi un imobil.

 

Taur

 

Sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale este activat astăzi de tranzitul Lunii prin zodia Scorpion. În planul profesional, s-ar putea să ai niște întâlniri cu persoane, care îți fac niște propuneri de colaborare. În planul relațional, așteaptă-te la o surpriză de la partener! S-ar putea să-ți petreci sărbătorile departe de casă, într-un loc în care îți dorești să ajungi de mult!

 

Gemeni

 

Astăzi se anunță o zi aglomerată la serviciu, însă cu satisfacții profesionale și beneficii financiare. În altă ordine de idei, ai intrat pe ultima sută de metri cu cumpărturile și pregătirile pentru masa de Crăciun și va fi nevoie să ceri ajutorul și celorlalți membrii ai familiei, ca să fii la timp cu toate.

 

Rac

 

Astăzi ai parte de o reușită financiară. Nici planul sentimental nu este mai prejos, iar dacă ești singură, îți poți întâlni marea iubire. Dacă deja faci parte dintr-un cuplu, îți ocupi timpul cu o pasiune descoperită de curând. Oricare ar fi situatia, îți dorești mai multă relaxare și detașare față de factorii de stres.

 

Leu

 

Posibil astăzi să te caute cineva din familie cu care nu ai mai ținut legătura de mult și să-și anunțe o vizită în preajma sărbătorilor. Poate fi vorba de rude care sunt plecate în străinătate. Pe de altă parte, s-ar putea să mai ai niște chestiuni gospodărești nerezolvate. Dacă vă implicați toți, treaba va merge mult mai ușor.

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să funcționezi bine și să ai un randament ridicat. Te descurci în orice situație, iar munca în echipă îți aduce satisfacție. Dacă trebuie să prezinți un raport sau să susții un examen, lucrare, interviu, ai șanse mari să faci o impresie bună.

 

Balanță

 

Posibil astăzi să primești niște oferte de muncă, care te iau pe nepregătite, pentru că nu ești  dispusă în momentul acesta să faci o schimbare, deși ți-ai dori mărirea veniturilor. Vei amâna răspunsul și iei în calcul și acest aspect, dar după ce trec sărbătorile.

 

Scorpion

 

Astăzi, Luna îți traversează sectorul personalității și s-ar putea să fii solicitată din toate părțile. Rezolvi tot ce ai de rezolvat și te achiți și de obligațiile familiale. În partea a doua a zilei este posibil să faci niște deplasări, să cumperi cadouri persoanelor dragi, pentru că nu ești mulțumită de ce ai găsit pe site-urile online.

 

Săgetător

 

Munca în echipă îți aduce satisfacții profesionale, însă astăzi este posibil să apară niște evenimente neprevăzute, care să-ți schimbe traseul și implicit, programul. De asemenea, în planul sentimental simți că ceva nu merge, ai niște frământări interioare și tot amâni discutarea lor.

 

Capricorn

 

Posibil astăzi să ai parte de evenimente neprevăzute în relația cu unul dintre prieteni, dar și-n planul sentimental. În planul profesional este posibil să ai o întâlnire, niște discuții cu un fost angajator care-ți face o propunere. Te gândești dacă să faci o schimbare sau nu.

 

Vărsător

 

Astăzi ești preocupată de carieră și de relația cu șefii, cărora vrei să le propui niște idei pe care să le implementați anul viitor. În planul familial s-ar putea să te confrunți cu evenimente neașteptate. S-ar putea să se strice ceva, un aparat electrocasnic și să fie nevoie să-l înlocuiești, acest lucru generând costuri în plus.

 

Pești

 

Deși este mult de lucru la birou, important este că-ți place ceea ce faci. Provocări vin la tot pasul, dar le rezolvi din mers. Dacă apar tensiuni în relația sentimentală, vei știi să le dezamorsezi astfel încât să eviți o dispută acum înainte de sărbători, să vă strice buna dispoziție.

related posts

Modifică setările cookies