Horoscop zilnic 19 februarie 2021. Peștii sunt răscoliți pe plan sentimental, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 19 februarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


După o perioadă mai mare de timp, astăzi este o zi în care colaborezi constructiv cu șefii, cu deciziile lor și faci echipă bună cu colegii pentru a duce la îndeplinire proiectele voastre, care se vor lansa în curand. În planul relațional, inițiativele tale vor crea o punte de legătură profundă cu partenerul de viață.

 

Taur

 

Deși în ultima perioadă ai fost o fire conflictuală, astăzi, inițiativele tale în planul relațional vor aduce rezultele scontate. Un eveniment sau o situație ți-a schimbat viziunea asupra principiilor tale de viață și vezi altfel lucrurile din prisma partenerială. Prin urmare, colaborezi bine cu partenerul sau ești deschisă către noi relații.

 

Gemeni

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce o revelație privind cum trebuie să abordezi unele chestiuni sau situații la serviciu. Cooperezi foarte bine cu colegii și ești fericită că unele tensiuni au dispărut. În planul sentimental, nu se poate spune că ești pe deplin mulțumită, însă faci eforturi să îndrepți unele lucruri.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce impulsuri și iei initiative privind organizarea unei excursii sau poate a vacanței de vară. Prin urmare, iei legătura cu prietenii, îi convoci la o întâlnire online să stabiliți perioada concediului și locul unde vreți să mergeți.

 

Leu

 

Primești, astăzi, o propunere de job, funcție, colaborare cu o instituție publică, de învățământ sau din străinătate. Pentru că activitatea ai putea să o desfășori de acasă și ai ocazia să-ți suplimentezi veniturile, ești pe cale să accepți. Recomandarea este să amâni semnarea unui contract până săptămâna viitoare, să fie Mercur, astrul negocierilor, în mișcare directă.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce în atenție posibilitatea să-ți suplimentezi veniturile din valorificarea unei pasiuni pe care o ai în comun cu partenerul de cuplu și cu care poți face echipă și în sfera profesională.

 

Balanță

 

Primești, astăzi, de la partener un cadou care te surprinde: un minisejur în weekend. Ești încântată să scapi de agitația cotidiană și în partea a doua a zilei, faci bagajele și niște cumpărături. Ai ocazia să reînvii pasiunea în cuplu, așa că de abia aștepți cele două zile.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce încasarea unor sume de bani, pe care le obții de la familie cu titlu de împrumut, pentru  achiziționarea unor obiecte în casă. Posibil să cauți și surse noi de venit și alegi lucrul de acasă, să te poți ocupa și de familie.

 

Săgetător

 

Dacă vrei să închei un contract, contextul astral de astăzi aduce reușite în negocieri. Și planul relațional va fi în prim plan și multe dintre tensiuni dispar după ce ai niște dialoguri sincere. Posibil să-i propui partenerului să lucrați împreună la un proiect pentru a strânge niște bani pentru concediu.

 

Capricorn

 

Astăzi, lucrurile se îndreaptă într-o direcție bună în planul sentimental. Tensiunile au dispărut și începi să faci planuri de viitor. Ești hotărâtă să investești în dezvoltarea ta personală și pentru acest lucru începi să cauți niște cursuri la care să participi.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți pregătește niște deplasări în scop personal sau pentru achiziția unor bunuri pentru casă la un preț avantajos. În ce privește sectorul financiar, constați că ai acumulat în conturi o sumă considerabilă și ești mulțumită că-ți poți cumpăra lucruri pe care ți de doreai de mult.

 

Pești

 

Astăzi, ai un randament intelectual ridicat, inițiezi multe acțiuni, însă există tendința să nu reușești să termini nimic din ce ai început dacă nu reușești să te organizezi. Planul sentimental este răscolit, așa că nu lua decizii majore! 

 

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Marius Manole: „Eu sunt noul prezentator, gata?”

related posts

Modifică setările cookies