Horoscop zilnic 19 februarie 2022. Gemenii flirtează cu un bărbat din străinătate, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 19 februarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Relația de cuplu este prioritată pentru tine astăzi și este posibil să inițiezi niște dialoguri cu partenerul de cuplu privind viitorul relației pe termen lung. Conjuncția lui Venus cu Marte ar putea să te ajute să-ți consolidezi relația. În ce privește cariera (acest aspect se formează pe casa carierei) este posibil să înregistrezi un succes profesional, să închei niște negocieri începute în decembrie anul trecut.

 

Taur

 

Astăzi te gândești cum să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională. În partea a doua a zilei, este posibil să te confrunți cu niște probleme la locul de muncă. Cauți soluții și încerci să privești lucrurile și din perspectiva șefilor. Dacă ai nevoie de un împrumut, un prieten îți sare în ajutor.

  

Gemeni

 

Astăzi, cu Luna prin casa fericirii și iubirii, este un moment prielnic să-i faci o declarație partenerului de cuplu. Dacă ești singură și ai flirtat cu o persoană care locuiește în străinătate, dar lucrurile nu au mers spre o relație, este posibil să clarifici o situație care a dus la o ruptură.

 

Rac

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul familiei și este posibil să ai o surpriză de natură financiară. Cineva din familie îți face un cadou sub formă de bani pentru o investiție în casă. Dacă ai demarat un dosar de credit, este posibil să primești un raspuns favorabil.

 

Leu

 

Sectorul comunicării și dezbaterilor este activat astăzi și este o zi favorabilă pentru a lua parte la ședințe sau întâlniri de natură profesională. Relațiile cu colegii sunt bune și ești deschisă propunerilor care vin spre tine de la colaboratori sau de la cei cu care desfășori activități.

 

Fecioară

 

Astăzi, primești o sumă de bani de la cineva din familie, pentru achitarea unor datorii restante ale casei. Este nevoie să-ți drămuiești mai bine câștigurile pentru a nu mai fi în situația în care este nevoie să te împrumuți. Totodată, ai gânduri de plecare într-o minivacanță și chiar dacă nu se materializează momentan o plecare, măcar cauți oferte din timp pentru vacanța de vară.

 

Balanță

 

Realizezi că este necesar să-ți îmbunătățești relațiile cu partenerul sau cu ceilalți membrii ai familiei. Astăzi este o zi favorabilă să o petreci înconjurată de cei dragi. Posibil să sărbătoriți un eveniment și astfel te revezi cu persoane din familie pe care nu le-ai mai văzut de mult.

 

Scorpion

 

Deși Luna îți traversează sectorul subconștientului și izolării, astăzi ai o stare bună și rezolvi o serie de chestiuni familiale, locative. Dacă lucrezi în regim de telemuncă, s-ar putea să ai ideea să pleci câteva zile la munte, la relaxare, să combini sectorul profesional cu relaxarea. Partenerul este de acord, așa că nu vă rămâne decât să găsiți o ofertă convenabilă.

 

Săgetător

 

În prima parte a zilei ești foarte comunicativă. Dialogurile pe care le ai astăzi cu un prieten ar putea să-ți aducă unele soluții la o problemă mai veche. În partea a doua a zilei este recomandat să te odihnești mai mult. 

 

Capricorn

 

Ești implicată trup și suflet în activitățile profesionale și ești convinsă că eforturile tale vor avea un ecou favorabil. În planul sentimental, dai startul unei schimbări sau este nevoie să faci o alegere dificilă. Dacă ai avut probleme în relația cu un prieten, astăzi este posibil să treci peste această situație, să mergeți înainte, fără să păstrați ranchiună.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi aduce tranzitul Lunii prin casa înțelepciunii, progresului, călătoriilor, relațiilor cu străinătatea, lărgirii orizonturilor cunoașterii și principiilor. Posibil să ai o idee originală privind planurile tale legate de o călătorie, studii sau un proiect personal.

 

Pești

 

S-ar putea, astăzi, să primești o propunere neașteptată din partea unei persoane mai în vârstă. Recomandarea astrelor este să o accepți, chiar dacă avantajele materiale nu se anunță formidabile. Sfătuiește-te și cu partenerul de cuplu înainte să iei o decizie!

 

Share în bucate cu Alex Petricean - Ceviche - din Peru, în România, în 30 de minute

related posts

Modifică setările cookies