Horoscop zilnic 19 februarie 2023. Racii iau o decizie importantă în carieră, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 19 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Pești. Sectorul asociat subconștientului, izolării, meditației, introspecției, trecutului și secretelor este dinamizat timp de o lună. Așadar, îți vei redirecționa energiile spre interior și vei fi interesată să te reechilibrezi fizic și psihic. Este recomandat să folosești această perioadă pentru introspecție și planuri de viitor.

 

Taur


Odată cu intrarea Soarelui în zodia Pești, începând de astăzi, vei simți nevoia, în următoarea lună, să socializezi mai mult, să-ți lărgești cercul de prieteni, să te implici în proiecte noi. Cum Soarele guvernează casa familiei, revin în actualitate chestiuni familiale, patrimoniale, care trebuie clarificate.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Pești. Sectorul asociat carierei și sferei profesionale se activează timp de o lună. Cum Soarele îți guvernează casa comunicării, urmează o perioadă în care te poți remarca prin idei, opinii, dezbateri, întâlniri, negocieri. Cariera devine importantă și te concentrezi pe acest domeniu, care-ți poate aduce satisfacții.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Pești, pe sectorul asociat studiilor, pregătirii profesionale, schimburilor de experiență, străinătății, principiilor și credințelor de viață. Timp de o lună este posibil să urmezi niște cursuri, să te specializezi într-un domeniul de interes pentru tine, pentru a putea obține o funcție. De asemenea, poți lua o decizie importantă pentru viața ta profesională, în acord cu credințele tale.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Soarele, guvernatorul tău, tranzitează zodia Pești și timp de o lună dinamizează axa financiară. Așadar, vei fi interesată să faci niște evaluari financiare, să administrezi rațional resursele de care dispui, să returnezi o datorie sau să cauți soluții pentru suplimentarea veniturilor. Sectorul intim intră și el sub vizorul tău și vei discuta cu partenerul de cuplu subiecte mai delicate. 

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Pești. Așadar, sectorul asociat relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor de afaceri se dinamizează în următoarea lună. Se intensifică capacitatea de a rezolva unele probleme apărute în cuplu sau în parteneriatele profesionale. S-ar putea să iei decizii importante în planul relațional.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Pești. Așadar, sectorul asociat muncii și sănătății se dinamizează în următoarea lună. Cum Soarele îți guvernează sectorul planurilor și proiectelor profesionale, identifici ce anume nu merge într-un proiect profesional și îndrepți lucrurile. Din punct de vedere al sănătății urmează o perioadă în care-ți poți rezolva anumite afecțiuni.

 

Scorpion


Registrul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia în zodia Pești, în sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, distracției, creativității, relației cu copiii. În planul vieții afective simți nevoia de trăiri intense alături de partener. De asemenea, te preocupă relația cu copiii, dacă ești părinte. Dacă ai o pasiune, acum te gândești cum să o valorifici, să începi o activitate independentă.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Pești, se activează sectorul asociat căminului, locuinței, vieții de familie și relației cu părinții. În următoarea lună, ai prilejul să te apropii mai mult de familie. Dacă intenționezi să faci o mutare, achiziție imobiliară, reamenajare, vei observa că planurile tale încep să prindă contur.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Pești, în sectorul asociat comunicării, activităților intelectuale, acumulării de cunoștințe, urmează o lună de zile, în care ești interesată să înveți lucruri noi, să interacționezi mai bine cu partenerul sau cu colegii, cu cei cu care desfășori activități.

 

Vărsător

 

Registrul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Pești, în sectorul financiar. În următoarea lună ai intuiție într-o chestiune financiară și poți să descoperi metode noi de a-ți suplimenta veniturile. Cum Soarele guvernează casa relațiilor și parteneriatelor, ai putea negocia și semna un contract sau o colaborare.

 

Pești

 

Odată cu intrarea Soarelui în casa personalității, vei avea energie și determinare în toate acțiunile pe care le întreprinzi în următoarea lună. Cum Soarele guvernează casa muncii și sănătății, starea de sănătate se poate îmbunătăți, la serviciu ai mai multă energie, iar sarcinile le îndeplinești mult mai ușor. Totodată, se activează și axa relațiilor și încerci să clarifici o serie de chestiuni relaționale.

related posts

Modifică setările cookies