Horoscop zilnic 19 ianuarie 2021. Balanțele singure încep o poveste de dragoste, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 19 ianuarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul asociat prietenilor, grupurilor, sferei sociale și a planurilor și proiectelor pe termen lung. Așadar, aceste domenii se intensifică în următoarea lună și devin prioritare pentru tine.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul asociat carierei, imaginii și aspirațiilor profesionale. Prin urmare, se intensifică activitățile din sfera profesională, relația cu superiorii, cu străinătatea, cu diverse instituții și vei fi determinată să-ți demonstrezi capacitățile intelectuale și experiența acumulată.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul asociat călătoriilor, studiilor, străinătății, dar și convingerilor și sistemului de valori personale. Așadar, aceste domenii devin prioritare și ești invitată să iei decizii privind direcția pe care vrei să o urmezi în perioada imediat următoare.

 

Rac

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în domeniul care indică banii și bunurile deținute împreună cu partenerul, banii proveniți din moșteniri, credite. Ești invitată la decizii comune cu partenerul, privind achiziționarea unei case sau a unui bun de valoare mai mare. Sectorul financiar se dinamizează și poți căuta surse noi de venit. Totodată, se activează sfera intimă și a transformărilor profunde.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Așadar, aceste domenii devin prioritare și ești invitată să-ți rezolvi problemele de natură relațională sau să-ți faci planuri împreună cu partenerul de cuplu pentru etapa următoare de viață.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul asociat sănătății, muncii și activităților curente de la serviciu. La serviciu se intesifică preocupările  pentru organizarea programului/sarcinilor, iar în sfera sănătății poți lua decizii de a adopa un stil de viață sănătos, dietă și sport.

 

Balanță

 

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul aventurii, iubirii, copiilor și activităților de creație și de relaxare. Prin urmare, este un moment prielnic pentru plecarea într-o vacanță, la relaxare, să-ți îmbunătățești relația cu copiii sau cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, ai toate șansele să începi o poveste nouă de iubire.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi aduce intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în domeniul care indică viața de familie, relația cu membrii familiei și regimul unei locuințe. Așadar, unele probleme de familie ar trebui sa se lămurească, mai ales dacă au existat neînțelegeri, iar dacă ai de gând să inițiezi demersuri care au legătură cu vânzarea, cumpărarea sau inchirierea unui imobil, acum este momentul să te ocupi.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul comunicării, al schimbului de opinii, al acumulării de cunoștințe, al deplasărilor, dar și al relației cu rudele. Așadar, profită de contextul astral și pune-ți în valoare abilitățile de comunicare! Totodată, vei învăța mai ușor și vei relaționa mai mult cu rudele.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în sectorul banilor obținuți de la serviciu sau din activități extraprofesionale. Așadar, dacă intenționezi să-ți rotunjești conturile, ai o lună de zile, în care ar fi bine să nu ratezi oportunitățile, care vin spre tine.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Soarele începe să-ți traverseze casa personalității, semn că în următoarea lună te îndeamnă să te ocupi de tine, să-ți setezi obiective, să-ți schimbi look-ul, garderoba și să faci lucruri care-ți fac plăcere. Ai energie și determinare să-ți atingi obiectivele personale.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Vărsător. Cum sectorul subconștientului, izolării, trecutului, meditației și universului interior este cel activat, vei avea timp să-ți recuperezi forțele, să-ți pui ordine în gânduri și să faci un plan, pe care să-l lansezi când astrul zilei va intra în zodia ta.

related posts

Modifică setările cookies