Horoscop zilnic 19 ianuarie 2022. Fecioarele și Peștii - mare grijă la sănătate! Ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 19 ianuarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Dacă ești părinte s-ar putea, astăzi, să fii mai autoritară cu copiii decât de obicei, să aveți niște discuții care pot duce la tensiuni. În planul profesional, este posibil să întâmpini un refuz din partea șefilor de a-ți acorda câteva zile de concediu.

 

Taur

 

Registrul astral de astăzi îți aduce stres și suprasolicitare în planul profesional. Posibil să apară o situație în familie, care să te afecteze și să fii nevoită să rezolvi niște chestiuni locative. În planul financiar, deși aștepți niște bani, aceștia întârzie.

 

Gemeni

 

Astăzi este posibil să înveți lucruri noi sau să faci impresie cu cunoștințele tale. Dacă prezinți o lucrare sau iei cuvântul într-o ședință, șefii îți vor aprecia ideile și implicarea. În partea a doua a zilei, primești niște bani sau informații despre cum să gestionezi un context financiar.

 

Rac

 

Astăzi, ai parte de provocări financiare. Va trebui să ții cont de unele sfaturi sau informații care-ți parvin de la partener sau de la cei cu care lucrezi. În partea a doua a zilei, primești niște vești de la prieteni care îți schimbă planurile serii.

 

Leu

 

Luna îți traversează casa personalității astăzi și-ți imprimă determinare și inițiative într-un demers partenerial, relațional. S-ar putea să iei niște decizii pe care le-ai tot amânat. Vor avea loc și discuții despre bani, salarizare, încheierea unor contracte sau a unor colaborări.

 

Fecioară

 

Atenție, astăzi, la starea de sănătate pentru că este activată axa cardio-vasculară, respectiv una dintre casele sănătății! Nu te suprasolicita și caută să-ți prioritizezi sarcinile de serviciu sau rezolvă numai ce este urgent. S-ar putea să faci și niște investigații medicale tu sau alt membru al familiei.

 

Balanță

 

S-ar putea, astăzi, să faci curățenie la prieteni, pentru că realizezi că nu ai nevoie de persoane în viața ta, care să fie doar după interes și atunci când ai nevoie de o mână de ajutor să te refuze din diverse motive.

 

Scorpion

 

Astăzi este posibil să faci impresie frumoasă în fața șefilor, la un interviu, dacă trebuie să susții un examen, o lucrare. Și dacă ai nevoie să obții o aprobare, vei fi foarte convingătoare. În ce privește achiziționarea unor bunuri pentru casă este posibil să întâmpini dificultăți în a ajunge la un acord cu partenerul.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să cauți să negociezi un contract, o colaborare, însă s-ar putea ca cei cu care intenționezi să închei parteneriatul să nu fie pe aceeași lungime de undă cu tine și să înceapă un conflict al ideilor, opiniilor și principiilor. S-ar putea să acționezi mânată de orgoliu și să nu vrei să faci nicio concesie.

 

Capricorn

 

Astăzi este posibil să găsești soluții la unele probleme, chestiuni financiare sau se discută despre tine într-un proiect nou, care va fi remunerat mult mai bine decât ce primești până acum. Vei afla peste câteva zile deciziile șefilor.

 

Vărsător

 

Astăzi, te preocupă relațiile parteneriale și vor exista momente, pe tot parcursul zilei, în care vei manifesta o atitudine superioară, iar dialogul, privind un proiect profesional sau privind planurile tale de viitor împreună cu partenerul, va fi dificil. Încercă să fii mai flexibilă și cooperantă!

 

Pești

 

Mare atenție la sănătate, pentru că astăzi se activează axa sănătății! Nu te suprasolicita prea mult, găsește-ți timp pentru odihnă, dacă nu vrei să apară probleme! Această recomandare se menține pentru toată luna, până pe 19 februarie, când Soarele intră în semnul nașterii tale. 

 

 

Discuții aprinse în tabăra Faimoșilor înainte de Consiliul de eliminare

related posts

Modifică setările cookies