Horoscop zilnic 19 ianuarie 2023. Berbecii vor o transformare radicală în planul amoros, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 19 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Aspectul care se formează, astăzi, între Soare și Pluton din zodia Capricorn, te invită să-ți setezi obiective noi în planul profesional, să-ți faci o strategie pe termen lung. În planul relațional, Soarele, guvernatorul casei iubirii, cu Pluton, planeta transformărilor profunde, ar putea să-și aducă trăiri intense, să vrei o transformare radicală în planul amoros.

 

Taur


Contextul astrologic de astăzi, în care Soarele formează o conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor, în tranzit prin casa principiilor și credințelor, vine să te ajute să ieși din zona de confort, să înveți ceva nou, să te înscrii la un curs, să experimentezi diferite situații, care să ducă la schimbarea unor principii și credințe învechite.


Gemeni

 

Registrul astral de astăzi, în care Soarele formează o conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor, în tranzit prin casa transformărilor profunde, ar putea să te ajute să faci schimbări, să elimini niște obiceiuri toxice. De asemenea, te poți gândi la o strategie de returnare a unor datorii, de obținere a unui credit sau de administrare cât mai bună a sumelor pe care le deții.

 

Rac

 

Soarele, energia, și Pluton, planeta transformărilor profunde, se întâlnesc astăzi în casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Posibil să dorești să-ți reinventezi relația sau dacă ai întâlnit pe cineva din trecut, evenimentele să ia o întorsătură neașteptată. Din punct de vedere profesional, s-ar putea să schimbi termenii unui contract.


Leu

 

Soarele, guvernatorul tău, formează, astăzi, o conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa muncii și sănătății. Pot ieși la suprafață anumite probleme la serviciu și să fii nevoită să faci o schimbare de direcție. Din punct de vedere al sănătății, contextul astral îți aduce în atenție probleme mai vechi pe care nu le mai poți ignora.


Fecioară

 

Soarele, energia, formează, astăzi, o conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor profunde și aduce trăiri intense în planul afectiv. Nu sunt excluse evenimente și situații, care să-ți aducă în cale o persoană din trecut. De asemenea, te gândești la un proiect de creație, pe care-l poți lansa în perioada următoare.

 

Balanță

 

Soarele și Pluton, planeta transformărilor profunde, formează astăzi o conjuncție în casa vieții de familie, spațiului de locuit și pot să apară unele tensiuni în familie, să iasă la suprafață niște secrete sau să se reactivezze niște traume mai vechi din copilărie, cu scopul să te vindeci.

 

Scorpion

 

Pluton, guvernatorul tău, formează o conjuncție cu Soarele, guvernatorul casei imaginii și carierei, așa  că s-ar putea să ai tendința să domini, să îi controlezi pe ceilalți, însă atenție, pentru că-ți poți strica imaginea! Dacă vrei să obții ceva, ai o putere mare de convingere și obții ceea ce-ți dorești.

 

Săgetător

 

Conjuncția care se formează astăzi între Soare și Pluton, planeta transformărilor profunde, vine să dinamizeze casa financiară, a banilor pe care îi câștigi din muncă. Ești determinată să obții venituri mai mari și te pui în valoare. Pentru că Soarele este guvernatorul casei principiilor, s-ar putea să realizezi ce este important pentru tine, să-ți redefinești sistemul de valori și credințe.

 

Capricorn

 

Soarele, energia, și Pluton, planeta transformărilor profunde, te ajută astăzi să muți munții din loc. Este un aspect puternic și toată lumea parcă roiește în jurul tău, semn că poți să-ți atingi niște obiective sau să atragi șanse. Dacă te folosești de acest context favorabil, vei avea multe de câștigat. 

 

Vărsător

 

Soarele formează astăzi o conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa frământărilor interioare, semn că vei avea nevoie să stai izolată, să te reechilibrezi după o perioadă solicitantă. Ești tentată să faci niște șcenarii legate de sfera profesională, însă până nu verifici niște informații, mai bine nu lua hotărâri!

 

Pești

 

Posibil să nu te simți bine în grupul de prieteni, să nu te mai regăsești într-o situație, într-un proiect și va fi nevoie să te confrunți cu cineva cu care ai avut niște tensiuni, pentru a putea să stingeți un conflict mai vechi. Și la serviciu îți dai seama de adevărata față a unor colegi în care aveai încredere.

 

 

related posts

Modifică setările cookies