Horoscop zilnic 19 iulie 2020. Fecioarele nu mai cred în iubire, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 19 iulie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Posibil astăzi să inițiezi niște dialoguri cu partenerul de viață sau cu membrii familiei, legate de o concluzie la care ai ajuns, în ce privește regimul unei locuințe moștenite și problemele apărute, dar și de relația cu diferiți membrii ai familiei, care ar trebui consolidată.

Taur

Deși evenimentele care se vor petrece astăzi te îndeamnă să-ți spui opinia vis-à-vis de o situație, ipostază, nu vei considera necesar să intervii, pentru că nu este în avantajul tău. Prin urmare, te abții de la comentarii și stai departe de dispute.

Gemeni

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară și cauți modalități de a pune niște bani deoparte. Socotelile tale nu prea corespund cu situația reală, așa că ar fi bine să reevaluezi planul din nou.

Rac

Astăzi este despre tine și despre deciziile pe care ești pe cale să le iei, care privesc viața personală sau cea profesională. Te sfătuiești cu cineva apropiat în legătură cu relația de cuplu în care te afli, pentru că nu știi dacă să continui sau nu, fiind semnale că partenerul face eforturi de a intra în armonie cu tine.

Leu

Psobil astăzi să nu ai o zi tocmai bună, pentru că apar niște disfuncții organice, care îți strică starea de bine pe care o aveai de dimineață. Posibil și universul interior să fie tulburat de tot felul de amintiri din trecut, care privesc o relație, copilăria sau relațiile cu părinții.

Fecioară

Contextul astral de astăzi aduce dialoguri sau întâlniri cu prietenii. Unele întâlniri pot avea loc neașteptat, la cumpărături sau la un eveniment la care participi. Posibil să-ți deschizi sufletul în fața unei persoane apropiate, privind frământările tale din sfera sentimentală și la faptul că nu mai crezi în povești de iubire.

Balanță

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru carieră, mai ales că ceva nu mai merge de mult, iar aspirațiile tale profesionale nu mai corespund cu actualul job. Vei face o analiză minuțioasă a evenimentelor din ultimele luni, vei comunica superiorilor opinia ta vis-à-vis de programul de lucru și de încărcarea privind sarcinile și vei aștepta o reacție și un raspuns.

Scorpion

Astăzi, ai parte de dialoguri complicate cu frații sau cu rudele aflate în străinătate. În partea a doua a zilei, ceri sfaturi cu privire la direcția în viață, la urmarea unor studii, cursuri sau alegerea unui domeniu pe care să-l urmezi în carieră.

Săgetător

Vei face astăzi niște cheltuieli mai mari pentru cineva din familie sau pentru casă. Totodată, te vei sfătui cu partenerul de cuplu în legătură cu găsirea unor soluții de suplimentare a veniturilor și de valorificare a unor oportunități venite neașteptat.

Capricorn

Posibil astăzi să te confrunți cu un refuz sau reticență din partea partenerului de viață la soluțiile pe care le propui la unele probleme apărute în cadrul vieții de familie. În partea a doua a zilei, îți vine ideea să schimbi strategia și să-i prezinți sub altă formă rezolvarea acelorași probleme.

Vărsător

Posibil să afli astăzi niște lucruri secrete, ascunse de către superiori. Așadar, iei legătura cu o parte dintre colegi să vă sfătuiți cum puteți aborda chestiunile de muncă și de serviciu, în așa fel încât să nu deranjați pe cineva și să apară mai multe probleme decât sunt în momentul de față.

Pești

Contextul astral de astăzi anunță că vei avea trăiri intense, sensibilitate și emotivitate mai accentuată, toate datorate unor evenimente care se desfășoară în planul sentimental sau care privesc copiii. Ar fi indicat să găsești timp pentru a te dedica activităților, care să-ți aducă echilibru și împlinire.

”How To TikTok” - Ce NU trebuie sa faci când o persoană strănută lânga tine

 

 

 

 

related posts