Horoscop zilnic 19 iulie 2022. Săgetătorii cunosc persoane cu aceleași pasiuni, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 19 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Leu, respectiv, casa iubirii, fericirii, aventurilor romantice, flirtului, distracției, copiilor, vacanțelor și pasiunilor.  Așadar, faci declarații de iubire sau îți manifești iubirea față de partener sau copii. Atenție la faptul că poți deveni mai orgolioasă și există riscul să strici o relație, dacă nu găsești căi de comunicare comune! 

 

Taur

 

Mercur, astrul care-ți guvernează casa financiară, începe să traverseze zodia Leu, respectiv sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Până pe 4 august, Mercur va aduce preocupări pentru casă și familie, pentru îmbunătățirea relațiilor cu membrii familiei sau pentru reorganizarea spațiului de locuit. Nu lăsa orgoniul să-ți afecteze relațiile, chiar dacă mai există dispute!

 

Gemeni

 

Mercur, guvernatorul tău, ajunge astăzi în zodia Leu și până pe 4 august va influența sectorul comunicării, gândirii, exprimării ideilor. Va opera în favoarea ta în toate formele de exprimare și-n negocieri și vei acumula mai ușor informație sau cunoștințe, dacă trebuie să înveți lucruri noi.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării și negocierilor, începe să traverseze zodia Leu, respectiv casa banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă sau din alte activități extraprofesionale. Mercur va opera în favoarea ta și te va impulsiona să-ți mărești veniturile, să demarezi negocieri și să obții sumele de care ai nevoie sau pe care consideri că le meriți din munca prestată.

 

Leu

 

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în zodia ta și te va ajuta în comunicare, să rezolvi o serie de chestiuni de interes personal. Planeta comunicării aduce propuneri și oferte de job, participi la ședințe, întâlniri și faci impresie bună, pentru că știi să te pui în valoare.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Leu, pe sectorul asociat frământărilor interioare, trecutului și introspecției. Până pe 4 august începi o introspeție și o autoanaliză, încerci să te reechilibrezi, să scapi de niște traume din trecut și să te vindeci. De asemenea, este posibil să-ți parvină niște informații secrete despre intențiile șefilor legate de sarcinile de muncă.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Leu și până pe 4 august va influența relațiile de prietenie, planurile și proiectele pe termen lung. Posibil să aibă loc discuții legate de implicarea într-o campanie, lansare sau în planul personal, socializezi mai mult, îți faci cunoștințe noi.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Leu, în sectorul carierei, unde va sta până pe 4 august. Este posibil să primești oferte de job, o funcție, să conduci o echipă, te exprimi bine în public, în cadrul ședințelor și întâlnirilor. Posibil șefii să te coopteze într-o echipă într-un proiect mai amplu.


Săgetător

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul casei relațiilor, ajunge în zodia Leu, în sectorul principiilor și filosofiei de viață și până pe 4 august vei depune eforturi să pui la punct un proiect personal, să explorezi domenii de interes pentru tine, să cunoști persoane cu aceleași pasiuni.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Leu, și până pe 4 august va opera favorabil în toate demersurile privind interesele materiale și obținerea unor venituri mai mari. S-ar putea să depui un dosar pentru accesarea unui credit, să returnezi o datorie, să achizi o taxă sau un impozit. Cert este că vrei să faci puțină ordine în situația financiară, să fii cu toate plățile la zi.


Vărsător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Leu și până pe 4 august activează sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor. Prin urmare, Mercur te ajută să lămurești unele conflicte relaționale și duce la încheierea, negocierea sau finalizarea unor contracte. 

 

Pești

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul casei relațiilor, ajunge în zodia Leu, și până pe 4 august  influențează sectorul muncii și activităților curente de la serviciu. Posibil să primești oferte noi de job și să observi o îmbunătățire a relațiilor cu colegii. Ești mult mai organizată și te simți în stare să preiei proiecte noi sau să începi o activitate pe cont propriu.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies