Horoscop zilnic 19 iulie 2023. Scorpionii înregistrează un succes fulminant, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 19 iulie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna formează astăzi un aspect strâns cu Mercur, planeta comunicării, ambele în tranzit prin casa iubirii și a aventurilor romantice. Așadar, este posibil să deschizi niște dialoguri, să te justifici legat de un comportament deranjant pe care l-ai avut față de partener, din cauza unor presiuni de la serviciu.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna formează o conjuncție cu Mercur, planeta comunicării, vine să aducă dialoguri legate de casă, cămin, întemeierea unei familii. De asemenea, poți primi niște sfaturi utile de la unul dintre părinți pentru a rezolva o situație în planul sentimental.

 

Gemeni

 

Registrul astral de astăzi s-ar putea să-ți aducă niște dialoguri incomode pe care le ai cu partenerul sau o persoană din trecut, care apare brusc în viața ta. S-ar putea să ai tendința să faci acuzații, să rănești, însă recomandarea astrelor este să eviți orice formă de conflict sau dispută, pentru că nu vei face decât să agravezi lucrurile.

 

Rac

 

Luna formează, astăzi, o conjuncție cu Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa banilor. Pe de o parte, poți să ai dialoguri cu șefii, în urma cărora să obții o negociere salarială, pe de alta, s-ar putea să faci eforturi să recuperezi o sumă de bani împrumutată.

 

Leu

 

Luna formează astăzi o conjuncție cu Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa personalității. Așadar, s-ar putea să te afli în centrul atenției tuturor, să porți niște negocieri, să-ți demonstrezi capacitățile intelectuale și cunoștințele, pe care le-ai acumulat de-a lungul timpului. 

 

Fecioară

 

Luna traversează astăzi sectorul frământărilor interioare și formează o conjuncție cu Mercur, guvernatorul tau. S-ar putea să aibă loc niște evenimente în jurul tău, care să nu te afecteze, dar care să te ajute să conștientizezi niște lucruri, care au legătură partenerul și relația cu acesta. Recomandarea astrelor este să ai răbdare și să nu iei, momentan, decizii radicale.

 

Balanță

 

Luna formează astăzi o conjuncție cu Mercur, planeta comunicării, în zodia Leu. S-ar putea să ai dialoguri prietenii, să ieși în oraș, să socializezi mai mult. De asemenea, ai idei și inspirație într-un context profesional.

 

Scorpion

 

Luna și Mercur, planeta comunicării, formează, astăzi, o conjuncție în sectorul carierei, imaginii și reputației profesionale. Ești în centrul atenției, înregistrezi un succes profesional sau care are legătură cu finalizarea unor studii, primești felicitări și ți se apreciază meritele.

 

Săgetător

 

Astăzi, ai parte de vești din străinătate, de la rude și prieteni. De asemenea, poți rezolva niște chestiuni birocratice, să cauți oferte pentru vacanță sau să te pregătești de concediu. La serviciu s-ar putea să apară niște dispute în relația cu unii dintre colegi din cauza unor viziuni diferite. Pot să apară și evenimente neprevăzute, așa că fii pregătită să faci față provocărilor!

 

Capricorn

 

Luna formează astăzi o conjuncție cu Mercur, planeta comunicării, în sectorul avantajelor financiare și a banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariu. Te preocupă administrarea unor sume de bani sau destinația acestora. Te sfătuiești cu partenerul și luați o decizie de comun acord.

 

Vărsător

 

Astăzi, se anunță o zi importantă în planul relațiilor de cuplu. Luna se află în conjuncție cu Mercur, planeta comunicării, și este posibil să clarifici anumite chestiuni în cuplu. S-ar putea să îi comunici partenerului nemulțumirile tale sau frustrările adunate pe o perioadă mai mare de timp și astfel să rezolvați un conflict.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna formează o conjuncție cu Mercur, planeta comunicării, în casa muncii, îți aduce discuții constructive cu colegii, legate de organizarea sarcinilor și a programului de lucru din perioada următoare. De asemenea, este posibil să faci programări la medic, să începi niște investigații.

 

related posts

Modifică setările cookies