Horoscop zilnic 19 mai 2019. Scorpionii au o criză de gelozie, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 19 mai 2019. 


Berbec

Te simți plină de energie și duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus în ultimele zile. Ai șansa de a fi implicată într-un nou proiect de succes. 

Taur

Răbdarea și capacitatea ta analitică te ajută să faci față cu brio situațiilor tensionate. În a doua parte a zilei, ai mai mult timp liber și termini activități pe care le-ai început mai demult.

Gemeni

E o zi excelentă să-ți exprimi opiniile cât mai deschis, atât în relațiile personale, cât și la muncă. Te-ai tot plâns în ultima vreme că lucrurile nu ți-au ieșit cum trebuie, dar vei vedea că totul se va aranja cum nu te-ai fi așteptat.

Rac

E momentul să te pui pe tine pe primul plan și să renunți la a mai face sacrificii pentru persoana iubită. Când nu primești înapoi ceea ce oferi, nu are rost să mai consumi energie inutil. Fii optimistă și concentrează-te pe evoluția ta personală.

Leu

Îți merge din ce în ce mai bine pe toate planurile, datorită ambiției și perseverenței tale. Pentru acest început de săptămână, ți-ai făcut planuri mărețe pe care le vei duce la bun sfârșit, mai repede decât te așteptai.

Fecioară

Ești pe punctul de a iniția un proiect nou, care îți va aduce multe satisfacții pe plan profesional. Ai mai mult chef de socializare și vrei să-ți lărgești cercul de cunoștințe.

Balanță

Spiritul pragmatic și calmul te ajută să rezolvi o situație complicată care apare azi. Păstrează-ți optimismul în continuare și vei atrage norocul de partea ta.

Scorpion

Ar fi indicat să renunți la gelozie, atunci când nu ai motive concrete. Ai tendință de a analiza prea mult situațiile, iar asta nu te ajută cu nimic. Fii mai înțelegătoare cu partenerul de viață și nu mai porni o furtună într-un pahar de apă. 

Săgetător

Tu ai nevoie constant de activități care să te stimuleze atât mental, cât și fizic. În a doua parte a zilei, e posibil să primești o invitație surprinzătoare din partea unei persoane la care chiar nu te gândeai.

Capricorn

Fii mai indulgentă cu tine și nu mai grăbi lucrurile. Ai toate motivele să te bucuri de viața pe care o ai, doar că trebuie să îți schimbi puțin perspectiva. Fii mai deschisă și comunică mai mult cu cei din jur. O nouă iubire se anunță curând în viața ta.

Vărsător

Te faci remarcată prin ideile inovative și interesante pe care le propui. Ești deschisă la noi conexiuni și propuneri, iar asta îți oferă șanse unice de afirmare. 

Pești

Ai învățat să fii puternică și să gestionezi situațiile conflictuale cu diplomație. Acest lucru te ajută și în viața de cuplu, lucrurile mergând excelent cu partenerul tău.  

related posts

Modifică setările cookies