Horoscop zilnic 19 mai 2020. Săgetătorii se simt atrași de o persoană total nepotrivită, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 19 mai 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Configurația astrală de astăzi te invită să-ți evaluezi situația financiară și să vezi ce îmbunătățiri poți aduce. În ceea ce privește dragostea și oportunitățile în planul amoros, dacă ești singură, pot să le găsești în apropierea casei, la un drum scurt, la cumpărături sau dacă mergi să depui/ ridici un document de la o instituție financiară/administrativă.

Taur

Deși ești tentată să iei decizii majore în planul sentimental, mai ales că sunt multe planete retrograde, printre care si Venus, guvernatorul tău, amână aceste hotărâri. Totuși, dacă ai cunoscut pe cineva de curând, nu grăbi lucrurile și lasă iubirea să se dezvolte.

Gemeni

Primești vești de la șefi prin care ești anunțată că vei prelua niște proiecte noi. Ese o perioadă bună pentru tine, mai ales că ai susținerea lui Mercur, patronul tău, a lui Venus, micul benefic, și a Nodului Nord, care te invită să faci ce-ți place, să-ți recapeți forma fizică și să-ți reconstruiești imaginea.

Rac

Ești foarte activă azi în sfera profesională și în toate ședințele te faci remarcată de către șefi. Ai propuneri de îmbunătățire a activităților și sarcinilor de muncă, iar șefii, se pare, că le primesc cu deschidere. În ceea ce privește sectorul financiar, urmează o perioadă de câteva săptămâni în care ți se accentuează intuiția în planul financiar.

Leu

Ai succes în carieră și ești stăpână pe ce faci. Colegii te admiră și te bucuri de multe aprecieri și o poziție favorabilă. În planul financiar, lucrurile stau bine, mai ales că salariul ar putea crește. Banii sunt pe lista priorităților tale și în perioada următoare te vei concentra să-ți îmbunătățești situația financiară.

Fecioară

Sectorul socio-profesional devine puternic în următoarea perioadă, devenind prioritar, lăsînd chestiunile de familie în planul secund. Astăzi te preocupă banii, deoarece pot să apară încurcături și întârzieri, iar planurile tale să fie date peste cap. Urmează o perioadă în care ai nevoie de mai multă claritate în planul financiar, iar situația banilor nu este așa cum ți-ai imaginat-o sau socotit-o la începutul lunii.

Balanță

Contextul astral de astăzi nu te prea ajută pentru că nu ești sigură ce-ți dorești de la o relație. Dacă ai în plan să începi o relație cu un coleg, ai niște îndoieli în ceea ce îl privește și preferi să stai departe de complicații.

Scorpion

Te gândești astăzi, cum să stai departe de toate problemele de la locul de muncă și să nu te mai afecteze. Simți că nu mai poți continua prea mult timp în acest fel. Și cum zodia Gemeni, respectiv casa transformărilor, este dinamizată de planete, vei face, în următoarea perioadă, ceea ce-ți place cel mai mult: transformare personală, reinventare, curățarea minții și a emoțiilor.

Săgetător

Posibil, în dragoste, să fii atrasă de persoane din afara cercurilor tale obișnuite. Ai astăzi dispoziție de flirt, aventură și de a face cuceriri. Se cere o atenție deosebită în ceea ce privește sănătatea. Asigură-te că te odihnești suficient, adoptă un stil de viață sănătos și nu te suprasolicita la locul de muncă!

Capricorn

Contextul astral de astăzi aduce preocupări pentru chestiunile gospodărești, pentru acele treburi plictisitoare, detaliate, pe care le eviți de ceva vreme să le faci. Ai destul de multă energie să le rezolvi și ai și ajutorul celorlalți membri ai familiei.

Vărsător

Contextul astral de astăzi te trimite la cumpărături, însă sfatul astrelor este să ai grijă la cât cheltui. Poziția planetei Marte în casa banilor este cam riscantă, în sensul că ai tendința să dai curs impulsurilor de moment, fără să mai treci prin filtrul rațiunii, și apoi să-ți pară rău de achizițiile făcute.

Pești

Primești vești bune în sectorul financiar. Marte, planeta care îți guvernează banii, aduce bonusuri și oportunități financiare. Este ca și cum banii te caută, iar tu nu trebuie decât să cooperezi cu aspectele astrale.

 
Pe protvplus.ro, puteți vedea toate emisiunile preferate:
 

related posts