Horoscop zilnic 19 mai 2021. Fecioarele află secrete și lucruri ascunse de șefi, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 19 mai 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi aduce aspecte tensionate, care predispun la conflicte cu partenerul de cuplu, din cauza unor dificultăți de natură emoțională. În partea a doua a zilei, ești tentată să faci niște cumpărături, care nu-ți sunt neapărat necesare. Posibil să cheltui o sumă mai mare de bani.

 

Taur

 

Atenție, astăzi, la conflictele pe care le poți avea cu unii membrii ai familiei și mai ales la comunicare! Ai tendința să rănești, să faci acuzații nefondate și să strici relațiile! Posibil motivele disputelor să aibă legătură cu administrarea unor fonduri financiare.

 

Gemeni

 

Astăzi, te afli față în față cu o situație la locul de muncă, care trebuie rezolvată repede și eficient. Cauți să fii diplomată, să aplanezi niște conflicte între colegi și șefi. În sfera personală, te deranjează lipsa de implicare și nepăsarea partenerului de cuplu. Decizi să aveți un dialog deschis.

 

Rac

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce în atenție o chestiune financiară. Este posibil să fii nevoită să faci unele investiții în casă, iar partenerul să nu fie de acord. Încerci să-l convingi că este pentru confortul vostru, iar cea mai bună soluție este reamenajarea spațiului de locuit și achiziționarea unor obiecte noi.

 

Leu

 

S-ar putea, astăzi, să nu-ți convină deciziile șefilor într-o situație la locul de muncă. Posibil să primești și o inștiințare de la o instituție publică privind o plată ce trebuie să o achiți urgent. În prima parte a zilei, cu Luna în zodia ta este accentuată mândria și tendința spre exagerare.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce mai multe nemulțumiri legate de direcția pe care o ia o discuție cu șefii sau cu cei cu care desfășori activități. Posibil să afli secrete sau lucruri ascunse de către șefi sau ți se cere părerea într-o situație delicată.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi anunță eforturi pentru a rezolva niște chestiuni financiare sau să obții o finanțare pentru un proiect personal. În relațiile cu prietenii s-ar putea să ai confruntări din cauza mentalităților diferite.

 

Scorpion

Posibil programul tău de astăzi să fie dat peste cap din cauza unor situații apărute neprevăzut. Dialogul cu un prieten/ă ar putea să-ți aducă o idee de afacere pe care ai vrea să o începi. Recomandarea este să nu te arunci cu capul înainte, ci să faci un plan înainte.

 

Săgetător

 

Recomandarea astrelor pentru astăzi este să fii mai atentă în relațiile cu partenerii de afaceri, colaboratorii sau cu șefii, pentru că ai tendința să-ți impui punctele de vedere, fără să ții cont și de părerea celorlalți.

 

Capricorn

 

Posibil să fii nevoită să pleci într-o deplasare sau să faci niște drumuri la o instituție publică să obții niște aprobări. Te preocupă și înscrierea la niște cursuri de formare profesională sau poate trebuie să înveți pentru un examen important. În partea a doua a zilei, ai un randament intelectual ridicat.

 

Vărsător

 

S-ar putea isca, astăzi, certuri cu partenerul de cuplu din cauze financiare. Până la urmă ajungeți la un compromis și găsiți cea mai bună soluție pentru administrarea unor fonduri comune. Posibil să ai și oportunități de a-ți suplimenta veniturile, care vin prin intermediul prietenilor.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți rezervă o zi în care ar trebui să-ți stabilești obiective noi profesionale. În planul sentimental, îți poți planifica viitorul relației. Ai gânduri serioase cu partenerul de cuplu, îți dorești întemeierea unei familii, achiziționarea unui imobil sau o mutare cât mai curând.

 

related posts

Modifică setările cookies