Horoscop zilnic 19 mai 2022. Scorpionii s-ar putea îndrăgosti de o persoană nepotrivită, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 19 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Acțiunile tale în planul profesional au nevoie de o motivație și o vei găsi, pentru că simți că visele tale se pot împlini. Trebuie doar să lupți și să-ți înfrunți dezamăgirile din trecut. Totodată, ești determinată să te perfecționezi într-un domeniu, să înveți lucruri noi, să participi la diferite cursuri, seminarii sau workshopuri.

 

Taur

 

Cu Luna traversând prin casa principiilor de viață, vei căuta persoane cu care să împărtășești credințele tale. S-ar putea, în urma unui dialog cu un prieten, să-ți revizuiești direcția spre care te îndrepți în carieră. Totuși, nu te lăsa influențată și alege ce simți că este bun pentru tine!

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară, a banilor pe care îi câștigi de la serviciu. Posibil, în sfera profesională, să fi fost dezamăgită de nenumărate ori, în decursul primelor luni ale anului, însă nu este momentul să acționezi pripit. Este în joc imaginea ta și dacă faci o mișcare greșită, poți pierde sprijinul unor persoane cu influență sau putere de decizie.

 

Rac

 

Astăzi, este posibil să ai dialoguri cu partenerul de cuplu, legate de intențiile tale de a pleca într-o vacanță, într-un loc în care-ți dorești să ajungi de mult timp, însă evenimentele din ultimii doi ani te-au oprit. În altă ordine de idei, s-ar putea să revină în actualitate o propunere de job în străinătate sau de la o firmă, care are legătură cu străinătatea. Ai grijă și rămâi ancorată în realitate, nu-ți face prea multe planuri, pentru că s-ar putea să nu fie ceea ce ai nevoie în momentul de față!

 

Leu

 

Astăzi, îți faci planuri financiare și încerci să afli, dacă zvonurile pe care le-ai auzit la serviciu, legate de o mărire salarială, sunt adevărate. Poate ar fi bine să nu-ți faci încă planuri pe ceva ce nu ai. Concentrează-ți atenția pe relația de cuplu și discută deschis despre cât ești de dispusă să investești în relație!

 

Fecioară

 

Astăzi, te preocupă planul amoros. Dacă ești singură sau dacă faci parte dintr-un cuplu, este momentul să faci un compromis, pentru ca relația să meargă în direcția dorită de tine. Fii atentă cui împărtășești nemulțumirile sau dezamăgirile din cuplu, pentru că este posibil să te duci la persoana nepotrivită! La serviciu, ai grijă cum gestionezi o situație din punct de vedere financiar sau privind o colaborare!

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să-ți programezi vacanța, să te consulți cu partenerul de cuplu și să faceți o rezervare. Ai nevoie de odihnă și relaxare. Până ajungi în vacanță, nu ar strica să găsești alte metode de relaxare, să adopoți un regim de viață sănătos, pentru a putea să te reechilibrezi.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi scoate în evidență calitățile tale creative și este o zi favorabilă afirmării. În planul sentimental, s-ar putea să te îndrăgostești de persoana nepotrivită, așa că fii atentă și nu te lăsa sedusă de aparențe!

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară și pentru bunăstarea familiei. Îți revin în minte situații din trecut și s-ar putea să realizezi că unele greșeli le-ai făcut din cauza principiilor, după care te-ai ghidat în viață, dar care nu erau ale tale, ci ale părinților.

 

Capricorn

 

Atenție mare, astăzi, la comunicare și la ce declari sau promiți, pentru că ai tendința să promiți mai mult decât poți face! S-ar putea ca planurile tale să nu coincidă cu evenimentele neprevăzute, care apar și să fii nevoită să te adaptezi la situația ivită.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să-ți faci planuri nerealiste în ce privește situația financiară. Faci liste, socoteli, ceri păreri, cauți informații, să lămurești unele plăți sau încasări, care nu coincid cu ce știai tu că trebuie să încasezi sau să achiți. Totul este neclar și încerci să descurci situația, astfel încât să știi pe ce te poți baza în perioada următoare.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi aduce întâlniri sau dialoguri cu prietenii, care te pot convinge să-ți valorifici un talent, să te implici într-un proiect nou. Totodată, poți avea surprize de la prieteni sau cineva din grupul din care faci parte să te ajute într-o problemă. Ești foarte activă de la planeta Marte plasată în zodia ta, însă ar fi bine să nu te suprasoliciți prea mult.

 

related posts

Modifică setările cookies