Horoscop zilnic 19 martie 2019. Scorpionii primesc vești, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 19 martie 2019.

Tag-uri:

BERBEC 

 

Berbecii trebuie să își iasă un pic din piele astăzi și să renunțe la încăpățânarea care îi definește. Este nevoie să fii imparțială, într-un subiect delicat, față de care sunt reticenți sau care implică o persoană pe care nu o placi prea mult. 

 

 

TAUR 

 

Taurii au câteva secrete față de persoanele apropiate, iar astăzi sunt șanse mari că aceștia să afle câteva dintre ele, lucru care nu le va face deloc bine. Este recomandat să fie sinceri și să nu mai amâne momentul de care s-au ferit până acum.

 

 

GEMENI

 

Ai nevoie astăzi de mai mult timp pentru a te pune pe picioare în prima parte a zilei și pentru a da randament în ceea ce ai de făcut. Este posibil să primești vizită unei persoane dragi, așa că a doua parte a zilei va fi mai plăcută. 

 

 

RAC 

 

Racii sunt solicitați astăzi peste măsură, însă asta nu le face deloc probleme. Reușesc să trateze totul cu zâmbetul pe buze. Plănuiești o vacanță și e posibil să plătești o parte din bani în acest sens.

 

 

LEU

 

Ai de făcut astăzi un drum mai lung, posibil o vizită la un prieten sau cineva din familie. Deplasarea îți va ocupa toată ziua, dar merită. Afli informații care te vor ajută în demersurile ulterioare. 

 

 

FECIOARA 

 

Nativii născuți în Fecioara au astăzi toate șansele să echilibreze câteva conflicte care au loc între două sau mai multe persoane dragi lor. Chiar dacă știu deja cine are dreptate, Fecioarele vor încerca să aplaneze orice ceartă și să rămână imparțiale.

 

 

BALANȚĂ

 

Ai mult de muncă astăzi, iar toate activitățile în care te-ai implicat te fac ușor dezorientat și nu știi de ce să te apuci mai întâi. Este recomandat să nu te panichezi, pentru a nu complica și mai mult lucrurile.

 

 

SCORPION 

 

Primești câteva vești de la cineva care îți era oarecum dator cu ele, sau de la care aveai așteptări de ceva vreme deja. A doua parte a zilei te prinde complet nepregătit și te obosește mai mult decât ar fi fost cazul să se întâmple.

 

 

SĂGETĂTOR

 

Sagetatorii trebuie să fie foarte atenți la starea lor de sănătate și să aibă grijă la alimentele sau la produsele pe care le consumă, pentru că dau dovadă de o sensibilitate care îi poate pune în pericol.

 

 

CAPRICORN 

 

Capricornii au nevoie de toată răbdarea în această zi. Fie că este vorba despre un copil sau de partenerul de cuplu, încearcă să nu enervezi. Ți se pregătesc noi sarcini în casă sau la muncă, iar asta nu te va bucură prea tare.

 

 

VĂRSĂTOR 

 

Vărsatorii trebuie să fie foarte atenți la cei din jurul lor și să nu se mai lase duși de nas de persoane care nu le vor binele. În ciuda stilului lor deschis, astăzi este posibil că cei din Pești să realizeze că ceilalți nu îl apreciază.

 

 

PEȘTI 

 

Cineva insistă să îți distragă atenția de la lucrurile importante pe care le ai de făcut. Încearcă să nu te comporți totuși prea agresiv pentru a fi lăsat în pace.  O plimbare în compania persoanelor dragi ți-ar face foarte bine! 

 

related posts

Modifică setările cookies