Horoscop zilnic 19 martie 2021. Racii află niște secrete care le vor da viața peste cap, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 19 martie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Configurația astrală de astăzi, în care Luna face o conjuncție cu Marte, guvernatorul tău, în zodia Gemeni, respectiv în sectorul comunicării și al deplasărilor, ar putea să-ți aducă o zi dinamică în felul cum vei interacționa cu ceilalți. Dacă ai programate o întâlnire, o prezentare, un interviu sau o deplasare, recomandarea astrelor este să fii atentă cum comunici, pentru că riști să devii agresivă.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi, conjuncția Lunii cu Marte, în zodia Gemeni, în casa banilor, ar putea să-ți aducă cheltuieli neprevăzute, neașteptate. Posibil să nu poți rezista tentației de a-ți achiziționa ceva și să depăsești bugetul. Recomandarea este să fii precaută, mai ales dacă ai alte planuri cu banii pe care ai vrea să îi cheltui la shopping.

 

Gemeni

 

Conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, îți aduce un plus de energie astăzi. Recomandarea este să o folosești constructiv, pentru că este posibil să se întoarcă împotriva ta dacă intri în conflicte. La serviciu, vei fi tentată să începi mai multe lucruri deodată, fără să termini nimic, așa că nu te implica în prea multe și prioritizează sarcinile!

 

Rac

 

Astăzi, conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, dar și guvernatorul sectorului profesional, se formează în casa subconștientului și a universului interior. Posibil să afli niște secrete, să fii pusă în fața faptului împlinit și acest lucru să te facă să-ți ieși din fire foarte ușor. Așa că, mare atenție la cum gestionezi sentimentele!

 

Leu

 

Sectorul asociat planurilor de viitor, a vieții sociale, dar și a relațiilor de prietenie, este dinamizat, astăzi, de conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii. Dacă participi la un eveniment social, o prezentare de proiect, ai putea cunoaște persoane noi, cu care să legi prietenii, mai ales dacă aveți aceleași viziuni. Totodată, relația cu un prieten ar putea să devină tensionată, din cauza principiilor voastre diferite.

 

Fecioară

 

Sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale este dinamizat, astăzi, de conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, așa că poți să ai parte de o zi plină de surprize la nivel profesional. Există și varianta în care să nu reacționezi prea bine la unele decizii ale șefilor, însă îți vei da seama, mai tărziu, că efectele acestor decizii sunt bune.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi, respectiv conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, îți aduce preocupări pentru parteneriatele din sfera profesională, mai ales că se formează în sectorul filosofiei de viață, al idealurilor, semn că pot să apară unele nemulțumiri ale tale. Dorești să ți se dea dreptate cu orice preț, ceea ce nu poate duce la un consens, la un punct comun și de aici să se declanșeze niște conflicte.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi, respectiv conjuncția Lunii cu Marte, guvernatorul tău, se perfectează în casa banilor, pe care îi deții cu partenerul de cuplu, așa că vei avea preocupări pentru administrarea unor resurse comune. Posibil să-ți dorești câteva zile de vacanță și să nu picați de acord privind suma pe care ar trebui să o cheltuiți.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi, respectiv conjuncția Lunii cu Marte, se formează în zodia Gemeni, în casa relațiilor, semn că este posibil ca relațiile tale, personale sau cele profesionale că conducă spre tensiuni sau spre situații greu de gestionat.

 

Capricorn

 

Configurația astrală de astăzi, respectiv conjuncția Lunii cu Marte, din zodia Gemeni, se formează în casa muncii și a sănătății. Ai grijă, că ești tentată să începi mai multe lucruri deodată, să intri în conflicte cu colegii și să nu gestionezi cum trebuie timpul avut la dispoziție. Este posibil să nu reușești să respecți un termen limită.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să intri în conflict cu partenerul de cuplu, din cauza unor opinii diferite privind petrecerea timpului petrecut împreună sau cu copiii. Priviți lucrurile din perspective diferite și riscați să vă stricați ziua, dacă nu reușiți să aplanați disputele.

 

Pești

 

Datorită conjuncției Lunii cu Marte, planeta acțiunii, atmosfera în familie va fi una dinamică, cu bune, dar și cu opinii diferite privind administrarea banilor, a cheltuielilor pentru casă. Posibil să intrați în conflict și din cauza educației copiilor și a mentalităților diferite, semn că ar trebui să vă așezați la masa și să lămuriți niște probleme, până nu e prea târziu și stricați relațiile dintre voi.

Întrebarea Mesei Rotunde: Cu cine se mărită Lidia Buble, anul acesta!?

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies