Horoscop zilnic 19 martie 2022. Balanțele au parte de răsturnări de situație în viața intimă, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 19 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Registrul astral de astăzi vine cu energie în planurile tale parteneriale. Lucruri peste care ai trecut cu vederea, de teamă să nu strici relația cu partenerul de cuplu, s-ar putea rezolva foarte ușor astăzi. Nu-ți rămâne decât să acționezi și să cooperezi. Scapi de un stres și ești fericită, așa că îi propui partenerului să plecați la o plimbare în oraș.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi activează sectorul sănătății și muncii. S-ar putea să faci niște schimbări în rutina zilnică, să adopți un regim de viață sănătos. În ce privește sectorul profesional, apar oportunități și schimbări favorabile din punct de vedere financiar.

 

Gemeni

 

Astăzi, s-ar putea să ai niște revelații legate de relația de cuplu în care te afli. Posibil să realizezi care sunt nevoile tale afective. În altă ordine de idei, dacă ești singură, primești o invitație de a ieși în oraș sau s-ar putea să-ți petreci a doua parte din zi cu prietenii.

 

Rac

 

Astăzi, ai nevoie de mai multă atenție din partea familiei. Poate și pentru că Luna îți traversează sectorul vieții de familie și părinților. Dacă au existat mai multe tensiuni cu unul dintre membrii familiei, acum simți că acestea s-au încheiat și faci pace. Așadar, te reechilibrezi din punct de vedere emoțional.

 

Leu

 

Registrul astral de astăzi vine preocupări pentru felul cum comunici cu cei cu care interacționezi. Posibil să-ți fi atras cineva atenția și acum te gândești cum să îndrepți o situație. Recomandarea astrelor este să fii deschisă să le asculți și celorlalți părerile. Totodată, este o zi favorabilă să te concentrezi pe proiectele tale, să te sfătuiești cu cineva cu experiență legat de un plan de viitor.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru situația financiară. S-ar putea să încasezi niște sume de bani, dar la fel de mult să și cheltui, așa că ai grijă cum gestionezi totul, să nu te trezești că nu mai ai niciun ban în cont! Totodată, te gândești cum să faci mai mulți bani, să inițiezi o asociere, să începi o activitate pe cont propriu. Luna se află în zodia Balanței, prin urmare, s-ar putea să nu ajungi la vreo concluzie până la finalul zilei, pentru că vei oscila între mai multe situații.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi vine cu prezența Lunii în zodia ta și-ți aduce preocupări pentru achiziționarea unor produse de vestimentație. Totodată, poate mergi la un salon de înfrumusețare. Te faci plăcută de toată lumea și poți să ai parte de niște surprize în sfera sentimentală sau poate răsturnări de situație într-o relație pe care o credeai încheiată.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează, astăzi, casa asociată frământărilor interioare, izolării, dar și vindecării și spiritualității. Recomandarea astrelor este să-ți acorzi timp pentru tine, să te odihnești, să te reechilibrezi. S-ar putea să ai parte și de emoții care să te răscolească, să-ți revină în minte o persoană cu care ai avut o relație. 

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă și planurile de viitor. S-ar putea, în urma unei discuții cu un prieten, să realizezi că unele alegeri pe care le-ai făcut, în trecut, nu au fost bune, pentru că ai urmat tiparele convingerilor și principiilor părinților și nu ce ai simțit că trebuie să faci.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru carieră și reputația profesională. S-ar putea să discuți cu cineva apropiat despre planurile tale de viitor, despre proiectele în care vrei să te implici. Aștepți momentul oportun pentru a cere o mărire salarială, pentru că ai nevoie de mai mulți bani pentru nevoile tale și ale familiei.

 

Vărsător

 

Sectorul străinătății, studiilor, călătoriilor, convingerilor și credințelor este activat astăzi și este posibil să iei niște decizii privind o plecare în străinătate sau privind un proiect personal, care-ți poate aduce oportunități în carieră. 

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna, care îți traversează casa intereselor financiare, intimității și transformărilor profunde, vine cu preocupări legate de resursele comune și relația de cuplu. S-ar putea să deschizi niște subiecte mai sensibile legate de resursele în comun, dar și de faptul că ai nevoie de o reînviere a pasiunii în cuplu.

 

related posts

Modifică setările cookies