Horoscop zilnic 19 noiembrie 2020. Fecioarele au parte de evenimente neplăcute în plan sentimental, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 19 noiembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil să ai parte de tensiuni în raport cu cei din familie, pentru că în prioritățile tale de astăzi fac parte numai activitățile profesionale. Este un context astral dificil și ai tendința să devii excesiv de autocritică la locul de muncă. Pe tot parcursul zilei poți avea stări emoționale însoțite de nesiguranță.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi este favorabil introspecției și pentru a întelege ce-ți dorești cu adevărat în planul emoțional în relația de cuplu. La serviciu, ai putea să te lovești de viziuni diferite ale colegilor, atunci când discutați pentru proiectele anului viitor.

 

Gemeni

 

Astăzi, în planul sentimental ai tendința să fii critică și astfel riști să-ți afecteze relația cu persoana iubită. În planul material este posibil să te confrunți cu situații, care să scoată în evidență să gestionezi mai bine banii și resursele, mai ales cele comune cu partenerul.

 

Rac

 

Astăzi, ești mai sensibilă decât de obicei și ai nevoie de suportul moral al partenerului. Poate și pentru că activitățile de la locul de muncă se înmulțesc de la o zi la alta și ai impresia că nu mai faci față. Ia o pauză, nu te suprasolicita prea tare și încearcă să faci ceva și pentru tine!

 

Leu

 

Posibil astăzi să începi să rezolvi o serie de sarcini pentru a-ți ușura finalul de săptămână, când ai în plan să-ți iei câteva zile libere. Îți surprinzi șefii, când trimiți pe email planul următoarei perioade, de la primele ore ale dimineții.

 

Fecioară

 

Deși Luna îți traversează sectorul sentimental, al iubirii și aventurii, astăzi nu sunt favorizate întâlnirile romantice, pentru că din configurația astrală face parte și Saturn, care aduce piedici, amânări și restricții și poate avea efecte neplăcute în planul emotional. Evită luarea unor decizii importante, atunci când nu vezi drumul pe care să mergi în planul relațional!

 

Balanță

 

Preferi astăzi compania familiei, chiar dacă au existat tot felul de neînțelegeri. Este momentul să faceți o schimbare în abordarea problemelor și armonia să facă parte din viața voastră. Totodată, poți să experimentezi unele trăiri care să nu-ți aducă o dispoziție tocmai bună, să ai niște dialoguri, în urma cărora să înveți niște lecții de viață.

 

Scorpion

 

Climatul astral de astăzi nu te face prea comunicativă sau activă din punct de vedere social. Poate acest lucru este din cauza faptului că relația cu partenerul de cuplu nu merge așa cum îți dorești. Ți-ai recunoscut niște greșeli în interacționarea cu acesta, însă durează până când veți intra în normal. 

 

Săgetător

 

Preocuparea ta principală de astăzi va fi administrarea banilor, achitarea unor utilități și returnarea unor datorii. Posibil să nu încasezi bani, pentru că Saturn poate aduce niște blocaje sau amânări, însă, cu siguranță, îți vei face tot felul de liste, pentru a te asigura că nu uiți nimic important.

 

Capricorn

 

Dacă în ultimul an ai trecut printr-un proces amplu de restructurare, reinventare, care a dus la destabilizări în relațiile cu cei cu care desfășori activități în sfera socio-profesională, astăzi ești decisă să nu mai eziți în luarea unor hotărâri, pentru a păși într-o direcție nouă.

 

Vărsător

 

Dacă ești implicată într-o relație complicată de mai multă vreme, te poți confrunta astăzi cu unele situații, care îți vor întări convingerea că trebuie să te eliberezi de o povară, să renunți la ce nu te mai reprezintă, să-ți faci un bilanț și să mergi înainte.

 

Pești

 

Dacă până acum, în proiectele în care erai implicată cu prietenii, aveai un interes financiar, astăzi realizezi că este mai important să ai aceleași valori cu grupul din care faci parte. La serviciu, pregătești o strategie de proiect, pe care îl tot amâni din vară, din diverse motive.

 

related posts

Modifică setările cookies