Horoscop zilnic 19 noiembrie 2021. Berbecii se pot lansa în relații extraconjugale complicate, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 19 noiembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna Plină din zodia Taur și Eclipsa de Lună de astăzi marchează un eveniment care are legătură cu axa financiară. Este o zi cu surprize din punct de vedere financiar, dar și afectiv, cu emoții puternice și trăiri profunde. Nu te lansa în speculații financiare riscante și nici în relații extraconjugale complicate!

 

Taur

 

Luna Plină și Eclipsa de Lună de astăzi se formează în semnul nașterii tale, așa că ești cea mai vizată dintre zodii. Poți avea parte de o criză de identitate, în urma unor evenimente neașteptate, care vin de la partener sau de la cei cu care desfășori activități. Apar provocări în relații și va trebui să ajungi la un numitor comun cu partenerul de cuplu în ceea ce privesc principiile și credințele.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, care pentru tine se formează în sectorul asociat subconștientului, trecutului, introspecției și sănătății. Evenimente neprevăzute se pot derula astăzi și vei fi nevoită să-ți faci un bilanț, să închei o etapă din viața ta personală, să faci pace cu trecutul, să-ți continui viața lăsând în urmă ceva ce te frământă de mai mult timp.

 

Rac

 

Planurile și proiectele tale de viitor intră astăzi în vizorul tău. Au loc evenimente bruște, surprize neașteptate, odată cu Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur de astăzi, care aduc încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale, prin obținerea unei remunerații mai bune. Vei merge într-o nouă direcție profesională, pentru că este nevoie să treci la următorul nivel.

 

Leu

 

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur de astăzi aduc evenimente bruște, schimbări și evenimente neașteptate în planul asociat carierei, ambițiilor profesionale, în relația cu superiorii, în relația cu persoane sau instituții din străinătate, dar și privind imaginea și statutul tău personal și profesional.

 

Fecioară

 

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur de astăzi amplifică sectorul asociat studiilor, perfecționării profesionale, relația cu străinătatea, privind o activitate de publicare sau de susținere a unui examen. Au loc evenimente neprevăzute, neașteptate, bruște și cu surpriză, care-ți pot schimba direcția profesională.

 

Balanță

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur de astăzi aduce transformări profunde în viața ta, pentru că activează casa a opta din harta astrală, care este asociată cu transformările, intimitatea, încrederea reciprocă, interesele materiale, moștenirile, banii și bunurile pe care îi poți obține de la/prin intermediul altor persoane.  Răsturnări de situație și evenimente neașteptate pot să-ți schimbe situația financiară.

 

Scorpion

 

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur de astăzi îți activează casa relațională, a parteneriatelor, căsătoriei și asocierilor. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în relații. Posibil să ai parte de un final, o încheiere, ruptură sau separare, dar și de culegerea roadelor unor demersuri privind obținerea unui contract/parteneriat/colaborare în sfera profesională. Dacă ești sigură, contextul astral îți poate aduce un partener.

 

Săgetător

 

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur de astăzi îți activează sectorul muncii, activităților profesionale și casa sănătății. Este posibil să apară unele situații neașteptate la locul de muncă, să afli niște secrete și să fii nevoită să iei niște decizii care să surprindă pe toată lumea. În ce privește starea de sănătate, ai grijă și nu te suprasolicita, pentru că axa sănătății este puternic aspectată de către planete care pot aduce disfuncții organice.

 

Capricorn

 

Luna Plină din zodia Taur și Eclipsa de Lună de astăzi marchează un eveniment care are legătură cu sfera sentimentală, pentru că registrul astral dinamizează casa iubirii, fericirii, aventurii, flirtului și romantismului. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, dar și evenimente neașteptate dacă ești singură. Pot avea loc încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind cucerirea unei persoane.

 

Vărsător

 

Sectorul asociat familiei, locuinței și patrimoniului este activat odată cu Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur, care se formează astăzi. Fenomenul astral poate aduce surprize și răsturnări de situație în familie. Posibil să apară o criză în familie, să se încheie o etapă, să aibă loc o mutare, să se finalizeze niște acte legate de un bun imobiliar.

 

Pești

 

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Taur de astăzi marchează evenimente, aduc vești și informații neprevăzute, schimbări și răsturnări de situație în direcția profesională pe care vrei să o urmezi. Posibil o idee, acumularea de cunoștințe și învățarea unor lucruri noi, ar putea să te ajute în carieră sau o specializare a ta, pe care n-ai folosit-o până acum, să te ajute în domeniul profesional.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Mario Fresh - "Nu aș colabora cu Velea"
 

related posts

Modifică setările cookies