Horoscop zilnic 19 noiembrie 2022. Racii află niște secrete de la șefi, care îi pun pe gânduri, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 19 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi se formează un aspect tensionat dintre Marte retrograd din zodia Gemeni și Neptun retrograd din zodia Pești. Așadar, cu Luna în tranzit prin casa relațiilor, vei avea ocazia să reiei niște dialoguri care au început la jumătatea lunii octombrie și nu le-ai definitivat. Posibil să pierzi imaginea de ansamblu și să te grăbești să tragi niște concluzii fără să analizezi înainte.

 

Taur

 

Registrul astral de astăzi, în care se formează un aspect tensionat dintre Marte retrograd din zodia Gemeni cu Neptun retrograd din zodia Pești, poate readuce în atenție anumite chestiuni financiare, pe care este nevoie să le rezolvi cumva, să le reiei și să nu te grăbești să tragi concluzii, pentru că este posibil să greșești. Dacă primești o ofertă tentantă, analizează bine înainte, pentru că s-ar putea să te trezești în ceva ce nu poți duce!

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi te vizează, pentru că se formează un aspect tensionat dintre Marte retrograd în zodia ta și Neptun retrograd din zodia Pești. Atenție la sănătate, pentru că este posibil să apară disfuncții organice, să fie nevoie să începi un regim. Pe de altă parte, în planul profesional, contextul astral îți aduce o dezamăgire și poate este mai bine să afli niște lucruri acum, decât mai târziu, când ți-ar strica direcția profesională. 

 

Rac

 

Registrul astral de astăzi activează casa familiei, cu preocupări pentru reorganizarea spațiului. Posibil, în partea a doua a zilei, să simți că nu ai destulă energie și să amâni niște treburi gospodărești. Pe de altă parte, ai aflat niște secrete de la șefi, care te pun pe gânduri. Chiar dacă ești bine văzută în ochii lor, rămâi în gardă.

 

Leu

 

În prima parte a zilei faci socoteli financiare, iar în partea a doua niște achiziții sau mergi la shopping. Aspectul tensionat, care se formează, astăzi, între Marte retrograd din casa prietenilor și proiectelor de viitor și Neptun din casa transformărilor și intereselor financiare, îți aduce un sentiment de dezamăgire, legat de un proiect pe care vrei să-l pui pe roate, dar nu reușești. La fel și în relația cu un prieten, care-ți dărâmă un vis, în loc să te susțină. Chiar dacă trebuie să te trezești la realitate, ai nevoie să fii pregătită.

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să încasezi niște sume de bani sau să discuți despre o sumă de bani pe care trebuie să o recuperezi dintr-o activitate extraprofesională. Aspectul tensionat, care se formează între Marte retrograd din casa carierei și Neptun retrograd din casa relațiilor și parteneriatelor profesionale, poate să-ți aducă dezamăgiri din partea șefilor sau a partenerului. Nu te grăbi să tragi concluzii pripite și adună mai întâi informații! În cuplu, este recomandată o discuție sinceră. Preferi să faci niște pași înapoi și să reflectezi la informațiile pe care le afli.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce relații bune cu partenerul de cuplu. În schimb, în planul profesional se reactivează un aspect dizarmonic între Marte retrograd din casa principiilor și Neptun retrograd din casa muncii. Este posibil să fii dezamăgită și afectată de o situație de la serviciu, care-ți revine în minte pe tot parcursul zilei.

 

Scorpion

În prima parte din zi vei fi foarte activă, să rezolvi diverse chestiuni personale. În partea a doua a zilei, s-ar putea să resimți oboseala acumulată din timpul săptămânii, mai ales dacă ești implicată în mai multe activități. Pe de altă parte, astăzi se formează un aspect tensionat între Marte retrograd din casa intereselor financiare, a transformărilor și intimității și Neptun retrograd din sectorul sentimental. S-ar putea să apară unele discuții privind aceste domenii și unele dezamăgiri. Poate și pentru că nu înțelegi exact mesajele transmise.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi activează axa sentimentală, a relațiilor de prietenie și distracției. Așa că, s-ar putea să ai niște întâlniri cu prietenii, să participi la o petrecere sau să ai o întâlnire romantică. Pe de altă parte, dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, aspectul tensionat, pe care îl formează Marte retrograd din casa relațiilor cu Neptun retrograd din casa vieții de familie, scoate în evidență unele nemulțumiri legate de casă, familie și administrarea unor bunuri. S-ar putea să ai așteptări prea mari de la cineva din familie și să apară dezamăgiri, dar și conflicte.

 

Capricorn


Cariera este pe primul plan astăzi, dar și activitățile profesionale, direcția spre care te îndrepți. Îți faci planuri pe termen lung și ești determinată să le duci la bun sfârșit. Pe de altă parte, trebuie să fii foarte atentă la informațiile, care-ți parvin de la serviciu sau la acțiunile unor colegi sau șefi, pentru că aspectul tensionat, care se formează între Marte retrograd din casa muncii cu Neptun retrograd din casa comunicării și gândirii, dezbaterilor și informațiilor, ar putea să-ți aducă dezamăgiri sau să înțelegi greșit anumite informații.

 

Vărsător

 

În prima parte din zi își faci socoteli financiare și apoi ieși în oraș și stabilitești împreună cu prietenii care este următoarea destinație de vacanță. Pe de altă parte, aspectul tensionat, pe care Marte retrograd din casa sentimentală și a distracției îl formează cu Neptun retrograd din casa banilor, vine să încurce sau să-ți parvină informații, care te vor face să schimbi planurile. În sectorul sentimental începi să te îndoiești de acțiunile și intențiile partenerului.

 

Pești

 

Discuțiile care au loc astăzi în cuplu, despre relație sau banii comuni, s-ar putea să ducă la unele conflicte. Pe de altă parte, aspectul dizarmonic, care se formează între Marte retrograd din casa vieții de familie cu Neptun retrograd din casa personalității tale, vine să aducă tensiuni și dezamăgiri. S-ar putea să te simți și epuizată psihic și să ai nevoie de tot weekendul să te reechilibrezi.

related posts

Modifică setările cookies