Horoscop zilnic 19 octombrie 2019. Capricornii primesc o veste neplăcută, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi si citește mai jos horoscopul zilei de sâmbătă, 19 octombrie 2019.


BERBEC 

Începi weekendul într-o notă pozitivă, dar cineva din anturajul tău face tot posibilul să-ți strice starea de spirit. Îndepărtează-te de acele persoane care au o influență negativă asupra ta. 

TAUR

Creativitatea ta este la cote maxime astăzi. Profită de asta și pune-ți în aplicare cele mai îndrăznețe planuri pentru că ideile bune îți vin una dupa alta. Prin urmare, ai o zi fructuoasă din multe puncte de vedere.

GEMENI

Ai multe taskuri pe ordinea zilei, dar nu ai și energia necesară pentru a le duce la bun sfârșit. Rezolvă-ți treburile cu pași mărunți, nu le amâna, pentru că vor ajunge să te streseze.

RAC

O persoană apropiată îți cere ajutorul și nu ai cum să o refuzi pentru că, prin definiție, ești o fire mămoasă. Prin urmare, simți nevoia să o ajuți să treacă de impasul în care se află.

LEU 

Ai parte de o zi reușită. Dragostea îți bate la ușă și abia aștepți să îi deschizi. Dacă îți doreai o relație serioasă, în această perioadă astrele îți surâd și îți scot în cale o persoană alături de care să îți poti întemeia o familie.

FECIOARA

Ești forțată să ieși din zona ta de confort și asta te stresează mai mult decât este cazul. Încearcă să te relaxezi pentru ca până la finalul zilei vei ajunge să fii mândră de evoluția ta.

BALANTA

Cei dragi îți fac o surpriză și îți fac o vizită neașteptată. Este exact ce ai nevoie pentru a petrece o sâmbătă relaxată și plină de voie bună. Ziua de astăzi te ajută sa te încarci de energie pozitivă. 

SCORPION

Ziua de astăzi este marcată de un conflict. Nu lăsa ca discuțiile aprinse, purtate cu o persoana apropiată, să îți distrugă întreaga zi. Încearcă să lași de la tine și să te gândești la soluții.

SAGETATOR

Lucrurile nu se întâmplă așa cum îți doreai tu și asta te frustrează. Trebuie să dai dovadă de răbdare pentru că altfel riști să iei decizii greșite și să dai din lac în puț. În cele din urmă, totul va fi așa cum îți dorești.

CAPRICORN

În prima parte a zilei primești o veste pe care o așteptai și, din păcate, nu este una pozitivă. Încearca să-ți schimbi starea de spirit și invită-ți în oraș cei mai apropiați prieteni.

VARSATOR

Încearcă sa-i acorzi mai mult timp persoanei iubite pentru că se simte neglijată. Prin urmare, indiferent de ce plan aveai pentru azi, ai face bine să îl incluzi și pe cel drag în el.

PESTI 

Petreci o zi plăcută în compania celor dragi. Faceți planuri pentru sfârșitul de an, poate ar fi bine să căutați cele mai bune oferte, astfel încât să nu vă treziți cu o gaură în buget.

Vezi și: Rețetă Peste alb cu somon afumat

related posts

Modifică setările cookies