Horoscop zilnic 19 octombrie 2020. Fecioarele realizează că trăiesc o poveste de dragoste imposibilă, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 19 octombrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce un randament ridicat la locul de muncă. Totodată, înregistrezi un succes într-un proiect la care ai lucrat mai multe luni. Chiar dacă apar tensiuni între tine și superiori și schimburi de opinii în contradictoriu, vei reuși să depășești aceste obstacole cu diplomație.

 

Taur

 

Astăzi s-ar putea să fii nevoită să-ți faci un plan financiar pe termen lung, pentru că ai gânduri să achiziționezi un bun de o valoare mai mare sau te gândești să începi o activitate independentă și ai nevoie de finanțare.

 

Gemeni

 

Astăzi, pot să apară tot felul de probleme în timpul unor dialoguri purtate în vederea stabilirii unui parteneriat. În relația cu partenerul ar putea să se ivească unele situații și să fie necesar să iei unele decizii, însă Mercur nu te ajută prea mult, fiind retrograd, și hotărăști să aștepți să vezi lucrurile mai limpede.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți oferă capacitatea de a-ți urma obiectivele la locul de muncă. Chiar dacă vor exista momente în care stresul își va spune cuvântul și te vor frământa tot felul de griji, Venus, micul benefic, în aspect favorabil cu Jupiter, marele benefic, vor aranja lucrurile în așa fel încât să iasă totul bine.

 

Leu

 

Relațiile cu partenerul de cuplu sunt excelente și rezonezi cu propunerea acestuia de a pleca câteva zile în afara orașului. Chiar dacă acest lucru presupune cheltuirea unei sume de bani și tu ai decis să economisiți mai mulți bani lunar, ai nevoie de relaxare și te bucuri de inițiativa lui.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să-ți rezervi timp pentru familie și să restabilești contactul cu unul dintre părinți, cu care, poate, ai avut neînțelegeri. În partea a doua a zilei, realizezi că povestea de iubire la care visezi  nu este posibilă și-ți redirecționezi energiile pentru a-ți valorifica un talent.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi activează sectorul comunicării, socializării și deplasările pe distanțe scurte. Totodată, studiul este susținut, iar dacă ai de lucrat la un proiect, ai un randament intelectual ridicat. Nu se poate spune același lucru despre comunicarea cu partenerul de cuplu, care pare să fie blocată și riști să intri în dispute, din cauza faptului că tu crezi mereu că ai dreptate.

 

Scorpion

 

Posibil astăzi să fii nevoită să achiți unele datorii, impozite sau rate la bancă. La serviciu se anunță o zi destul de dificilă. Mercur retrograd afectează comunicarea și riști să înțelegi greșit unele lucruri, mai ales dacă alegi să comunici prin mijloacele moderne, unde nu-ți poți da seama de tonul vocii, mimică sau de gesturi.

 

Săgetător

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce un tonus bun, mental și fizic, însă totul se dă peste cap, când intervin chestiunile financiare, dar și dialogurile cu partenerul de cuplu, care au ca subiect tot situația financiară, pe care trebuie să o administrezi mai bine. Cum Venus, pozitionat în sectorul carierei, face un aspect benefic cu Jupiter, marele benefic, din casa banilor, s-ar putea spune că rezolvi cu succes toate chestiunile financiare.

 

Capricorn

 

Posibil starea ta să nu fie prea bună astăzi și acest lucru să afecteze comunicarea cu cei din jur, cu membrii familiei sau cu colegii de serviciu. Gândul tău este la o călătorie, la o vacanță într-un loc la care sperai să ajungi anul acesta, însă planurile ți-au fost date peste cap.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri plăcute cu prietenii, de pe urma cărora poți primi niște sfaturi utile legate de nemulțumirile tale în planul afectiv. Nodul Nord din casa iubirii, creativității, copiilor și valorificării unor talente, nu te invită doar la preocupări pentru sfera afectivă, ci ar trebui să te ocupi mai mult și de copii sau de pasiunile tale.

 

Pești

 

Deși astăzi ar trebui să fii preocupată mai mult de sfera profesională și de proiectele noi, pe care superiorii le prezintă într-o întâlnire, tu visezi la petrecerea unor momente romantice cu partenerul de cuplu.

 

related posts

Modifică setările cookies