Horoscop zilnic 19 octombrie 2021. Fecioarele se îndrăgostesc de un coleg de serviciu, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 19 octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Astăzi, Luna îți traversează zodia, respectiv sectorul personalității, și ești determinată să rezolvi unele chestiuni relaționale, privind viitorul tău împreună cu partenerul de cuplu. În planul profesional, se întrevăd proiecte importante, iar micul benefic, Venus, este de partea ta, te susține și-ți scoate în cale oameni, care te vor ajuta să-ți vezi obiectivul implinit.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna care dinamizează zodia Berbec, respectiv sectorul asociat frământărilor interioare, ar putea să-ți aducă multe provocări la locul de muncă, sarcini pe care este posibil să le duci la îndeplinire cu greu. Ai nevoie de ajutorul unor colegi, pentru a putea să fii cu totul la zi. În altă ordine de idei, ești tentată să începi o afacere pe cont propriu, însă este recomandat să o iei treptat.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să apară unele divergențe de opinie în legătură cu o situație apărută în cuplu sau în relația cu copiii, dacă ești părinte. Totodată, ai energia necesară pentru a consolida relația de cuplu, pentru a cuceri pe cineva sau pentru a înainta într-o relație începută curând.

 

Rac

 

Inițiezi, astăzi, dialoguri cu șefii, legate de un nou proiect, care îți poate aduce beneficii financiare ție sau celor cu care desfășori activități, partenerilor sau asociaților. Contextul astral este benefic unor contracte noi.

 

Leu

 

Registrul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru a iniția un dialog deschis cu o persoană cu care ai început o relație sentimentală. Vei spune lucrurilor pe nume și vei fi interesată dacă partenerul tău își dorește stabilitate, pentru că tu deja privești lucrurile pe termen lung.

 

Fecioară

 

Astăzi, încasezi niște sume de bani, care vin să-ți rezolve o serie de probleme apărute în ultima perioadă. S-ar putea să nu știi ce să achiți mai întâi din restanțe și până la urmă te vei decide să achiți toate utilitățile casei. În planul sentimental este posibil să te îndrăgostești de cineva de la serviciu sau un fost coleg cu care ții legătura.

  

Balanță

 

Dacă ești singură, o relație blocată sau care nu evolua, ar putea, astăzi, să evolueze în direcția dorită de tine. Nu mai ești confuză și știi clar care este direcția. Dacă faci parte dintr-o relație mai veche, reușești să ajungi la un punct de vedere comun, iar planurile voastre de viitor, pentru prima oară, după multă vreme, sunt aceleași.

 

Scorpion

 

Evenimente neprevăzute apar la serviciu și ești nevoită să preiei sarcinile unui coleg, care are o problemă personală. În ce privește sectorul financiar, poți clarifica mai multe chestiuni privind banii și plățile pe care le ai de făcut. Începi să-ți administrezi mult mai rațional banii pe care îi câștigi.

 

Săgetător

 

Dacă ești în căutarea unui partener, șansele cresc, astăzi, simțitor și nu trebuie decât să fii atentă în jurul tău. Dacă faci parte dintr-un cuplu și vreți să vă întemeiați o familie, astăzi este o zi favorabilă discutării planurilor pe termen lung. La serviciu, avansezi într-un proiect, care a fost blocat până acum. 

 

Capricorn

 

Registrul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera profesională și pentru obiectivele pe care ți le setezi. Deși cadrul astral te îndeamnă să rezolvi și o chestiune personală, familială, apar urgențe și la serviciu și va trebui să alegi ce rezolvi mai întâi.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi activează sectorul comunicării, opiniilor, dezbaterilor, învățării și deplasărilor. Pentru că Luna traversează semnul Berbec, este posibil să te grăbești să tragi niște concluzii, fără să analizezi înainte informațiile primite, așa că ar fi bine să nu te pripești.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să clarifici niște chestiuni financiare sau o situație care are legătură cu partenerul de cuplu și viața de familie în general. Dacă ai cunoscut de curând pe cineva, nu grăbi lucrurile și lasă să evolueze firesc relația, pentru că s-ar putea să te trezești în situația în care să vrei să te retragi, dacă nu ai timp să cunoști bine persoana.

 
 
Share în bucate - Păstrav cu morcovi și sos cu gogonele
 

related posts

Modifică setările cookies