Horoscop zilnic 19 octombrie 2022. Leii au o zi în care se răsfață și își fac mici plăceri, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 19 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Chiar dacă astăzi vei simți presiuni din partea partenerului de cuplu, trebuie să-ți păstrezi calmul și diplomația, mai ales că Luna traversează zodia Leu. Aspectul dizarmonic pe care Soarele și Venus îl formează cu Pluton, din casa carierei, poate aduce tensiuni și în relațiile profesionale, în special cu superiorii.

 

Taur

 

Atenție, astăzi, la acțiunile pe care le întreprinzi la serviciu și mai ales în relația de cuplu! Aspectul dizarmonic pe care Venus, guvernatoarea ta, și Soarele din zodia Balanță îl formează cu Pluton, guvernatorul casei relațiilor, te poate face posesivă, geloasă și chiar autoritară. Este nevoie să-ți controlezi instinctele, pentru că poți strica relația sau un parteneriat.

 

Gemeni

 

Posibil astăzi să faci eforturi să clarifici o situație în cuplu, în sfera sentimentală sau în relațiile cu cei dragi. Careul (aspect dizarmonic) pe care Venus, planeta iubirii și Soarele îl formează cu Pluton din casa transformărilor profunde, ar putea să-ți afecteze exprimarea sentimentelor din cauza unor presiuni pe care le resimți la serviciu.

 

Rac

 

Astăzi Luna îți traversează casa financiară, a banilor pe care îi câștigi din muncă și activități extraprofesionale. S-ar putea să ai parte de niște blocaje, să-ți întârzie salariul sau niște bani pe care îi aștepți. De asemenea, aspectul dizarmonic pe care Venus și Soarele din casa familiei și locuinței îl formează cu Pluton din casa relațiilor, s-ar putea să-ți aducă eforturi de convingere a partenerului că este nevoie de o schimbare în spațiul de locuit.

 

Leu

 

Cu Luna în tranzit prin casa personalității, astăzi, te vei ocupa de tine și dorințele tale. Îți faci mici plăceri, mergi la shopping sau la un salon de înfrumusețare. Pe de altă parte, planurile tale pot fi date peste cap de evenimente sau situații care apar la serviciu, însă cu calm și diplomație aranjezi lucrurile, astfel încât programul tău să nu sufere modificări.

 

Fecioară

 

Posibil astăzi să nu te simți în apele tale și nu ar strica mai multă odihnă sau detașare față de factorii de stres, care nu vor întârzia să apară de la serviciu. S-ar putea să te preocupe și starea de sănătate și faci niște programări la medic. De asemenea, aspectul disonant pe care Venus și Soarele din zodia Balanță îl formează cu Pluton din casa iubirii și aventurilor sentimentale, ar putea să aducă dialoguri mai tensionate în cuplu sau în relațiile cu copiii, dacă ești părinte.

 

Balanță

 

Luna îți traversează astăzi casa planurilor de viitor, a proiectelor pe termen lung, a relațiilor de prietenie și surprizelor. Așadar, s-ar putea să ai parte de surprize în aceste domenii sau să se dea peste cap niște lucruri clar stabilite. Pe de altă parte, planurile tale care vizează locuința, spațiul de locuit, o mutare sau achiziționarea unui imobil, ar putea să sufere modificări din cauza unor evenimente, care apar pe parcurs din cauze independente de tine.

 

Scorpion

 

Posibil niște dialoguri cu șefii să nu ducă astăzi în direcția dorită de tine, așa că amână decizii importante. Soarele și Venus în conjuncție pe casa subconștientului și izolării formează un aspect dizarmonic cu Pluton, guvernatorul tău, plasat în casa comunicării, așa că oricât ai încerca să rezolvi o situație, este posibil să nu reușești. Nu dispera, pentru că lucrurile se vor aranja!

 

Săgetător

 

Posibil să fii stresată din cauza situației financiare și implicarea într-un proiect nou. Careul pe care Soarele și Venus, din casa proiectelor, îl formează cu Pluton, din casa banilor, te ambiționează să începi o activitate nouă, chiar dacă apar blocaje sau amânări. Pe de altă parte, aspectul armonios dintre Luna în Leu și Mercur vine să-ți aducă ajutor și soluții de la cine nu te aștepți.

 

Capricorn

 

Astăzi te preocupă situația financiară. Posibil să ai niște dialoguri cu superiorii legate de un proiect și de bugetul ce presupune acest lucru. Aspectul dizarmonic pe care Soarele și Venus îl formează cu Pluton din casa personalității îți aduce eforturi constructive pentru a rezolva o situație la locul de muncă, care te împiedică să te perfecționezi într-un domeniu de interes pentru tine.

 

Vărsător

 

Posibil astăzi să apară o ruptură între tine și partener din cauza unor discuții despre filosofia de viață și convingerile persoanale. Nu prea reușiți să ajungeți la același numitor comun și preferi să te izolezi, să-ți aduni gândurile și să vezi cum gestionezi situația.

 

Pești


Astăzi se anunță o zi stresantă la birou, mai ales că s-ar putea să apară tensiuni între tine și colegi. Nici starea de sănătate nu este tocmai bună și ai mai multă nevoie de odihnă. Careul pe care Soarele și Venus, din casa intereselor financiare, îl formează cu Pluton, din casa proiectelor de viitor, vine să te impulsioneze să muncești mai mult sau să obții o diplomă de calificare, care ar putea să-ți mărească veniturile.

 

related posts

Modifică setările cookies