Horoscop zilnic 19 septembrie 2020. Balanțele se bucură de un succes enorm, vezi ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 19 septembrie 2020.


Berbec

Dacă ești singură, este posibil ca astăzi să stabilești o întâlnire romantică, dacă zilele trecute ai întâlnit prin intermediul prietenilor, o persoană pe care o consideri potrivită pentru tine. Fii deschisă, pentru că nu se știe ce surprize frumoase ți-au pregătit astrele!

 

Taur

Deși este o zi de weekend, astăzi ești preocupată de sarcinile de la locul de muncă, de administrarea unui buget și vei avea dialoguri constructive cu colegii de echipă. Și acasă ești interesată să rezolvi o serie de chestiuni gospodărești și delegi celorlalți membii ai familiei sarcinile tale.

 

Gemeni

Surpriza zilei de astăzi este că te caută o persoană din trecut, cu care vei avea dialoguri plăcute. Aveți pasiuni în comun, împărtășiți aceleași principii de viață și-ți face plăcere compania lui, chiar dacă sunteți departe. Nu ai mai avut de mult o așa stare de bine, așa că dorești să țineți legătura, poate chiar să vă apropiați mai mult.

 

Rac

Se anunță o zi pe care o vei petrece cu familia sau cu rudele partenerului, cu care nu v-ați mai văzut de mult. Îți începi ziua cu shopping, mergi să iei niște cadouri și pregătiți o mică petrecere de revedere.

 

Leu

Contextul astral de astăzi îți pregătește dialoguri interesante cu un apropiat, căruia i te confesezi și de la care primești niște sfaturi utile. Totodată, sectorul comunicării este bine susținut și reușești să negociezi în favoarea ta o colaborare. Deși nu te așteptai să te preocupe sfera profesională, întâlnirea cu un prieten, îți aduce această oportunitate.

 

Fecioară

Astăzi se anunță o zi în care preocuparea ta principală va fi suplimentarea veniturilor. Ai putea avea o întâlnire cu cineva, care îți propune să te implici într-un proiect extraprofesional. Lucrurile sunt în favoarea ta și de tine depinde dacă decizi să te implici. Dacă ești deschisă la o schimbare, planurile tale vor prinde contur, pentru că vei avea și finanțele necesare să le duci la capăt.

 

Balanță

Ai o stare de bine încă de dimineață și decizi să-ți suni prietenii să vă întâlniți. Vrei să le împărtășești un succes profesional și totodată să sărbătoriți. Și planul relațional se activează, iar dacă ești singură, s-ar putea să atragi atenția unei persoane interesante.

 

Scorpion

Vei fi vedeta zilei de astăzi dacă participi la un eveniment important în familie. Te ocupi de organizare și vrei să iasă totul ca la carte. Stai bine la capitolul organizare, așa că nu va fi o problemă să faci față provocărilor.

 

Săgetător

Astăzi vei fi înconjurată de prieteni, dar și de membrii familiei. Posibil să te afli într-un minisejur sau să participi la un botez sau petrecere. Distracția este garantată, te vei simți bine să ai alături oameni dragi, cu care nu ai des ocazia să îi strângi pe toți împreună.

 

Capricorn

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru carieră, pentru drumul tău în viață și vei cere sfaturi cuiva din familie sau vei povesti, într-un grup de prieteni, intențiile tale privind sfera profesională. Ești mândră de realizările tale de până acum și ești determinată să mai urci o treaptă.

 

Vărsător

Configurația astrală de astăzi te îndeamnă să visezi la o călătorie, la petrecerea timpului cu un prieten, care locuiește în străinătate. Este posibil să fii tentată să iei legătura cu acesta și să stabiliți un sejur împreună. Totodată, cum Luna traversează sectorul asociat explorărilor, lărgirii orizonturilor și studiilor superioare, îți vei dedica marea majoritatea a timpului studiind un domeniu care te pasionează.

 

Pești

Astăzi, faci calcule financiare împreună cu partenerul de cuplu, pentru că vreți să organizați o petrecere sau să plecați câteva zile în concediu. Deși ați amânat vacanța și oboseala te-a ajuns, astăzi lași totul și nu te lași până nu pui la punct toate detaliile care țin de transport, cazare și ce costuri implică.

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies