Horoscop zilnic 19 septembrie 2022. Berbecii ar putea obține o mărire salarială, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 19 septembrie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna traversează și astăzi zodia Rac, respectiv sectorul familiei și formează un aspect armonios cu Nodul Lunar Nord (Destinul) din casa banilor, semn că vei rezolva o chestiune administrativă/financiară a casei sau ce ține de patrimoniu. De asemenea, poți avea discuții despre bani și la serviciu, să obții o mărire salarială.

 

Taur

 

Luna îți traversează astăzi casa comunicării, informațiilor, acumulării de cunoștințe și formează aspecte armonioase cu Nodul Lunar Nord (Destinul) din zodia ta și cu Venus, guvernatorul tău. Fii pregătită pentru o discuție importantă, o negociere care-ți poate aduce sume importante de bani!

 

Gemeni

 

Luna îți traversează astăzi casa banilor și formează aspecte armonioase cu Nodul Lunar Nord din casa subconștientului și Venus, micul benefic, din casa familiei, așa că este posibil să ai niște conștientizări și să iei decizii importante, care au legătură cu familia sau cu intențiile tale de a începe o activitate independentă.

 

Rac


Astăzi este o zi importantă pentru sfera profesională. Contextul astral este favorabil și numai de tine depinde direcția pe care o va lua o discuție cu superiorii. Și în ce privește sectorul financiar este posibil să încasezi o sumă de bani de la părinți.

 

Leu

 

Posibil astăzi să te simți mai tristă, să vrei să stai izolată cu gândurile tale. Dacă ai schimbat de curând serviciul, vei vedea că ai ajutor de la colegi, care se implică și nu te lasă să-ți bați capul cu sarcini grele. De asemenea, este posibil să ajuți pe cineva cu bani sau negociezi în favoarea ta un contract/colaborare.

 

Fecioară

 

Dacă ai primit de la superiori niște propuneri, s-ar putea astăzi să te decizi și să dai un răspuns. Luna îți traversează casa proiectelor de viitor și formează aspecte armonioase cu Venus, micul benefic, în tranzit prin casa personalității și cu Nodul Lunar Nord din sectorul pregătirii perfecționării profesionale și a credințelor/principiilor. Se pare că  vei alege un program mai lejer, în care să ai mai multă libertate de mișcare.

 

Balanță

 

Indiferent ce-ți dorești astăzi din punct de vedere profesional, vei reuși să obții. Contextul astral te susține să te afirmi, să te faci remarcată și să obții o funcție sau ai parte de progrese în carieră. În planul vieții te familie te confrunți cu niște probleme locative.

 

Scorpion

 

Sectorul pregătirii profesionale și schimburilor de experiență este activat astăzi. Este posibil să împărtășești cuiva din cunoștințele și experiența ta, iar contextul astral te pune în valoare. De asemenea, este posibil să fii față în față cu un mentor sau un profesor care te poate ghida, să vezi anumite aspecte și din alt unghi.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți atrage atenția la felul cum îți administrezi finanțele și la tentația de a te implica în speculații sau artificii financiare. Este posibil să câștigi bani, dar să și pierzi. Atenție și la tendința de a avea o aventură extraconjugală!

 

Capricorn

 

Astăzi ai nevoie de compania partenerului, iar contextul astral este favorabil unei ieșiri sau organizării unei plecări într-un minisejur în străinătate. De asemenea, și planul profesional este activat și poți încheia un parteneriat profitabil.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă o zi mai dificilă la locul de muncă și o stare de sănătate mai puțin bună. Recomandarea astrelor este să nu te suprasoliciți prea mult, să nu încerci să rezolvi chiar totul, ci doar prioritățile. Posibil o discuție cu cineva din familie să-ți aducă niște conștientizări legate de ceva ce trebuie să schimbi în relația cu unul dintre membrii familiei.

 

Pești

 

Registrul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală. Posibil să te îndrăgostești, să începi o poveste nouă de iubire, care poate deveni intensă și pasională. La serviciu, dacă ești implicată într-un proiect sau o activitate de creație, ai multă inspirație.

 

related posts

Modifică setările cookies