Horoscop zilnic 2 aprilie 2019. Săgetătorii se îndrăgostesc, vezi ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul zilei de 2 aprilie 2019.


BERBEC

Încearcă să nu agiți prea mult lucrurile în jurul tău astăzi, pentru că situațiile neplăcute se pot întoarce împotriva ta. Trebuie să acorzi puțin mai multă atenție la modul în care îți exprimi părerile daca nu vrei să fii înțeleasă greșit.

TAUR

Este o zi ideală pentru a lăsa copilul din tine să iasă la iveală. Încearcă să te bucuri de compania prietenilor și de persoanele dragi din jurul tau, cu atât mai mult cu cât nimic nu pare să îți dea bătăi de cap în această perioadă.

GEMENI

Ești implicată în tot felul de proiecte care nu îți fac o deosebită plăcere și prin urmare nu ești dispusă să te dedici sută la sută. Încearcă, însă, pe cât posibil, să nu îți neglijezi responsabilitățile de bază, mai ales că mai sunt și alte persoane care depind de tine.

RAC

Există zile în care este indicat să fii puțin egoistă. Astăzi înveți să îți ceri drepturile în mod direct, cel mai probabil la locul de muncă. Ai grijă însă să nu se pornească un real conflict între colegi.

LEU

Reacția cuiva apropiat te împinge să intri într-o discuție contradictorie. Chiar dacă tinzi să devii agresivă în exprimare, nu uita că asta îți poate face interlocutorul să fie mai atent la tine decât la ceea ce ai de spus. Nu este deloc o zi bună pentru conflicte.

FECIOARA

Este o zi ideală pentru a îți urmări visele. Chiar dacă ești una dintre nativele "cu picioarele pe pământ", din când în când îți va face bine să te desprinzi de realitate și să încerci lucruri noi, chiar dacă teama de eșec te poate copleși uneori.

BALANTA

Ai o zi mai activă decât de obicei și, în mod surprinzător, îți face o deosebită plăcere. Chiar dacă spre finalul zilei vei simți nevoia de odihnă suplimentară, reușitele pe care le vei avea astăzi te vor face să realizezi că puțină agitație nu îți face chiar atât de mult rău.

SCORPION

Ai o zi aproape perfectă. Esti extrem de comunicativă și asta îți aduce multe persoane în jurul tău. Mai mult decât atât, la locul de muncă sau într-un grup de oameni din care faci parte, ți se oferă noi responsabilități la pachet cu beneficiile corespunzătoare, iar asta nu poate fi decât o veste bună.

SAGETATOR

Emoțiile și fanteziile tale sunt strâns legate între ele astăzi. Lasă-ți sentimentele să te conducă pentru că pari să fii pe drumul cel bun în relația cu partenerul său cu un posibil partener. Este o perioadă ideală pentru a te îndrăgosti sau pentru a face pasul următor in relatia in care esti deja implicata.

CAPRICORN

Toate semnele indică faptul că astăzi ai o dispoziție ieșit din comun de bună, în ciuda faptului că nu au avut loc schimbări majore în viața ta. Cel mai probabil ești mult mai bine odihniți decât ai fost în ultima perioadă, iar asta se observa încă de la primele ore ale zilei.

VARSATOR

Ai alimentat câteva discuții problematice într-un grup de prieteni din care faci parte sau în echipa de lucru de la job. Tocmai de aceea, astăzi este posibil ca anumite persoane să își exprime nemulțumirea, ba chiar să devină complet împotriva ta în anumite subiecte.

PESTI

Ai o zi cât se poate de amețitoare, chiar dacă simți ca în sfârșit reușești să recuperezi ceva din timpul pe care l-ai pierdut zilele trecute. Deși este obositoare, această zi îți oferă la finalul ei satisfacția că ai recuperat multe dintre lucrurile pe care le-ai tot amânat până acum.

related posts

Modifică setările cookies