Horoscop zilnic 2 aprilie 2021. Berbecii trebuie să-și dezvăluie sentimentele în fața persoanei iubite, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 2 aprilie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

S-ar putea ca ziua de astăzi să-ți aducă optimism și o abordare pozitivă a vieții. Este un moment bun pentru a acționa în planul sentimental și a-i demonstra partenerului dragostea ta. Pe de altă parte, la serviciu este posibil să ai mici dispute din cauza mentalităților diferite. Este recomandat să-ți păstrezi stăpânirea de sine.

 

Taur

 

Toate acțiunile pe care le întreprinzi astăzi vor avea legătură cu banii, cu administrarea finanțelor și cu încasarea unor sume de bani. Posibil să existe niște amânări, însă vei face tot posibilul să recuperezi ce este al tău. În planul sentimental, dacă ești singură, se întrevede o zi în care ești deschisă unei noi relații.

 

Gemeni

 

Astăzi, te afli față în față cu o situație, care ar putea să degenereze într-un conflict, din cauza unor neînțelegeri între tine și partenerul de cuplu sau între tine și cei cu care lucrezi. Contextul astral predispune la tensiune și iritare și ești dispusă să-ți asumi mai multe riscuri decât de obicei, de aceea ar trebui să fii mai atentă la acțiunile tale.

 

Rac

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce preocupări îndeosebi pentru sarcinile de la locul de muncă. Este posibil să ți se prelungească programul până mai târziu, însă vei avea satisfacții profesionale. În urma unui dialog cu șefii, ai putea să mai primești niște sarcini în plus, dar care vor fi remunerate.

 

Leu

 

Contextul astral al zilei de astăzi este favorabil petrecerii cu persoana iubită sau cu copiii, dacă ești părinte. Deși programul ți se poate da peste cap din cauze independente de tine, reușești să-ți iei liber jumătate de zi și să pleci cu familia în afara orașului.

 

Fecioară


Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru familie și chestiunile gospodărești. Ai putea profita și de oportunitatea de a petrece timpul cu familia sau să le faci o vizită părinților. În partea a doua a zilei, te sfătuiești cu partenerul de cuplu privind o renovare pe care doriți să o începeți peste câteva luni și stabiliți bugetul de care aveți nevoie.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi este favorabil comunicării, dezbaterilor, schimburilor de idei, prezentării unor idei, proiecte, interviuri. Ai putea să programezi o ieșire cu partenerul de cuplu în acest weekend. Chiar dacă nu aveți nimic stabilit dinainte, este posibil să se rezolve lucrurile fără să depuneți prea mult efort.

 

Scorpion

 

Cu Luna prezentă în casa banilor din harta ta natală, astăzi este momentul să te ocupi de finanțe, să achiți niște facturi, rate și să faci bugetul pentru luna în curs. Totodată, dacă ești interesată să achiziționezi un bun de valoare mai mare, s-ar putea să faci o tranzacție profitabilă.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți poate aduce preocupări pentru a încheia un contract, un parteneriat sau poate închei o colaborare care nu mai este profitabilă. Astfel, îți faci timp să te ocupi de altele activități extraprofesionale, care îți pot aduce mai mulți bani în conturi.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să-ți dorești să te odihnești mai mult și să reflectezi la unele evenimente, care au avut loc în ultima perioadă în viața ta personală, dar și în cea profesională. S-ar putea să realizezi că unele acțiuni din trecut, care priveau administrarea banilor nu au fost inspirate și acum vei fi atentă să nu mai greșești, când iei o decizie importantă, pentru că ai învățat din greșeli.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce prezența Lunii în sectorul asociat prietenilor, vieții sociale și a planurilor de viitor. Așadar, te vei concentra pe acțiunile care ar putea să-ți aducă o creștere profesională. În planul sentimental, pot să apară mici dispute și conflicte din cauza unor informații neclare care-ți parvin.

 

Pești

 

Chiar dacă ești în relații bune cu superiorii, astăzi, ar putea să intervină mici tensiuni între tine și aceștia, mai ales că nu vrei să mai lucrezi peste programul de lucru. Ai avut o atitudine proactivă, ai demonstrat cât de capabilă ești, dar consideri, în momentul de față, că sănătatea și petrecerea timpului liber cu familia sunt mai importante.

 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua oferta de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Întrebarea Mesei Rotunde cu Denis The Motans: „Din dragoste, nu faci niciodată lucruri urâte"!”

 

related posts

Modifică setările cookies