Horoscop zilnic 2 aprilie 2022. Săgetătorii au chef de flirturi și cuceriri și au și șanse, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 2 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Colaborezi foarte bine, astăzi, cu un prieten sau te implici într-o cauză umanitară împreună cu partenerul de cuplu. Luna în Berbec îți aduce multă inițiativă, curaj, putere de convingere să-i determini și pe alții să ți se alăture. Pe seară mergi la o petrecere sau o ieșire în oraș cu prietenii.

 

Taur

 

Astăzi, se anunță o zi favorabilă discutării unor proiecte de viitor, în care vrei să te implici. S-ar putea să ai nevoie de sfatul unei persoane cu mai multă experiență. Asculți cu plăcere sfaturile și în partea a doua a zilei, reflectezi la informațiile primite.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vine cu planuri pentru organizarea unei călătorii, a unui sejur în străinătate sau într-un loc în care vrei să ajungi de mai mult timp. S-ar putea să mobilizezi mai mulți prieteni, să mergeți în grup, pentru a fi asigurată distracția.

 

Rac

 

Registrul astral de astăzi vine cu planuri de a investi într-un curs de formare profesională. Totodată, s-ar putea să iei în calcul și schimbarea jobului, dacă obții o salarizare mai bună. S-ar putea să apară oportunități de a începe și o activitate extraprofesională, așa că-ți calculezi timpul, să vezi dacă ai cum să te implici.

 

Leu

 

Astăzi, te gândești la o plecare în străinătate, într-o drumeție sau la cum să-ți aranjezi timpul pentru a putea să mai faci niște cursuri. Vrei să te specializezi într-un domeniu de interes pentru tine și nu știi dacă-ți mai rămâne timp pentru tine și familie.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu planuri  financiare. Nu știi cum să faci să obții mai mulți bani pentru a returna o datorie sau să faci niște investiții în casă, în spațiul de locuit. S-ar putea să existe oportunitatea, în viitor, să valorifici un imobil, dar până atunci cauți alte surse de venit.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi vine cu dialoguri cu partenerul de cuplu privind o călătorie. Dacă ești singură, este posibil să te împrietenești cu o persoană din străinătate sau din alt oraș. S-ar putea să pleci curând într-o călătorie.

 

Scorpion

Ești foarte preocupată de serviciu și-n weekend, așa că și astăzi vei avea de lucru acasă, sarcini restante sau vrei să te asiguri că totul este în ordine, dacă lucrezi într-un domeniu unde activitatea este permanentă. Totodată, te vei ocupa și de chestiunile gospodărești, însă aici vei avea ajutorul partenerului.

 

Săgetător

 

Traversezi o perioadă bună în familie și-n compania celor dragi. Dacă ești părinte, îți rezervi timpul pentru activități în aer liber cu copilul. Dacă ești singură, s-ar putea să ai dispoziție de cuceriri, flirtezi cu cineva, care-ți iese în cale întâmplător și legi imediat o prietenie.

 

Capricorn

 

Astăzi, se anunță o zi favorabilă sferei sentimentale, iubirii, aventurilor romantice. Faci declarații sau impresionezi prin cunoștințe și atitudine. Dacă faci parte dintr-un cuplu, partenerul va fi impresionat de atenția pe care i-o acorzi.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi vine cu multe deplasări în scop administrativ a casei, vizite la rude, cumpărături și posibil participarea la un eveniment cultural, lansare, concert. Pe seară este posibil să mergi la o întâlnire cu prietenii sau la o petrecere.

 

Pești

 

Se anunță o zi pe care o petreci cu familia, partenerul, copiii, dacă ești părinte. Atenție la faptul că s-ar putea să cheltui o sumă importantă de bani și să-ți destabilizezi bugetul! Dacă nu reușești să pleci în afara orașului, așa cum ți-ai propus, este posibil să te întâlnești cu niște prieteni să organizați un eveniment caritabil.

 

Share în bucate cu Alex Petricean - Arrosticini

related posts

Modifică setările cookies