Horoscop zilnic 2 aprilie 2023. Balanțele au probleme de sănătate, Fecioarele au un blocaj în viața de cuplu


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 2 aprilie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Luna în tranzit prin zodia Fecioarei formează un aspect armonios cu Mercur, planeta comunicării, din casa personalității tale. Ești foarte eficientă în chestiunile gospodărești, dar și-n sarcinile de serviciu, ai un randament ridicat și idei de reorganizare a muncii. Ești atentă la detalii și uneori prea critică, așa că, recomandarea astrelor este să fii conștientă că remarcile tale pot deranja pe ceilalți.

 

Taur

Luna îți traversează astăzi casa iubirii și aventurilor romantice și formează un aspect armonios cu Mercur, planeta comunicării, din casa frământărilor interioare. Poți comunica mult mai ușor cu partenerul de cuplu, să-I spui ce ai pe suflet. Chiar daca apar conflicte interioare și nu sunteți în toate aspectele de acord, reușiți totuși să aveți parte de o zi liniștită și fericită în cuplu.

 

Gemeni

Luna îți traversează astăzi casa vieții de familie și formează un aspect armonios cu Mercur, guvernatorul tău, pe ultimul grad din zodia Berbec. Așadar, s-ar putea să faci planuri cu familia, cu partenerul, să organizați o întâlnire în afara orașului. Stați mai mult la telefon și cautați să găsiți câteva zile în care toată lumea să fie liberă.

 

Rac

 

În prima parte a zilei te preocupă situația financiară, a banilor pe care îi câștigi și este posibil să pui deoparte o sumă de bani de care să nu știe partenerul, pentru a avea o rezervă la cumpărăturile de sărbători. În partea a doua a zilei, Luna începe să traverseze zodia Fecioarei, respectiv casa comunicării, și devii foarte critică și atentă la detalii. Dacă pleci la cumpărături, să faci niște achiziții pentru casă, nu găsești nimic de care să nu ți se pară că are vreun cusur.

 

Leu

Astăzi te preocupă situația financiară. Faci niște socoteli pentru că vrei să-ți programezi un sejur în străinătate. Posibil să primești și niște bani de la familie. În partea a doua a zilei, s-ar putea să-ți comanzi niște cărți sau să ieși cu prietenele în oraș.

 

Fecioară

În prima parte din zi nu te simți în apele tale, însă spre mijlocul zilei, când Luna ajunge în zodia ta, reușești să-ți revii și să fii de acțiune. S-ar putea, însă, să întâmpini un blocaj din partea partenerului de cuplu, care preferă să mergeți la o plimbare sau să ieșiți în oraș decât să te ocupi de treburile casei.

 

Balanță

Astăzi este posibil să apară mici probleme de sănătate și preferi să stai să te recuperezi în loc să mergi într-o vizită sau în oraș cu prietenii. S-ar putea să apară și niște discuții cu partenerul, legate de administrarea unor sume de bani și cheltuielile casei.

 

Scorpion

Astăzi, Luna îți traversează casa prietenilor și vieții sociale și deși ai primit niște invitații, s-ar putea să nu le onorezi din cauza partenerului cu care ai niște neînțelegeri și-ți strică dispoziția. Prin urmare, refuzi politicos și promiți să ieșiți cu altă ocazie.

 

Săgetător

Astăzi, te preocupă cariera și rezolvarea unor chestiuni financiare, încheierea unor contracte sau parteneriate, intrarea în posesia unor bani. S-ar putea să apară niște discuții în raport cu partenerul, pentru că nu mai amâni și vrei să lămurești o chestiune financiară, care are legătură cu banii la comun.

 

Capricorn

Astăzi îți dorești să-ți pui ordine în idei, să faci planuri de viitor și să te așezi pe drumul tău. Ai nevoie de activități noi, să te perfecționezi într-un domeniu, să te poți reinventa. Aspectul armonios pe care Luna, din zodia Fecioarei, îl formează cu Mercur, din casa familiei, îți aduce susținere de la familie.

 

Vărsător

Astăzi, te preocupă banii pe care îi poți obține din alte surse decât salariul. Posibil să fie nevoie să plătești un impozit, să returnezi o sumă de bani, să obții un act notarial sau juridic. Se anunță o zi favorabilă rezolvării unor chestiuni administrative ale casei.

 

Pești

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să-ți concentrezi atenția pe relația de cuplu, dar și pe încheierea sau negocierea unor contracte profesionale. S-ar putea să renunți la un contract, care nu-ți mai aduce beneficii financiare. Atenție la relația cu șefii, care poate deveni conflictuală din cauza unor mentalități diferite!

 

 

related posts

Modifică setările cookies