Horoscop zilnic 2 august 2021. Scorpionii trebuie să fie atenți la împrumuturile financiare, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 2 august 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

S-ar putea să începi săptămâna cu preocupări pentru salarizare, dar și cu unele întârzieri privind plațile. În planul sentimental este posibil să nu înțelegi unele situații care s-au întâmplat. Din cauza orgoliului poți avea niște blocaje. Fii mai deschisă, gândește obiectiv și nu te lăsa controlată de sentimente negative!

 

Taur

 

În prima parte a zilei Luna încă traversează zodia ta și intră într-un aspect conflictual cu Marte, planeta războiului, așa că lucrurile pot scăpa de sub control dacă nu reușești să le gestionezi bine. Un conflict poate izbucni foarte ușor și poți regreta mai târziu. Nu te grăbi să tragi concluzii! În partea a doua a zilei, ești tentată să negociezi un contract care nu-ți este favorabil din punct de vedere financiar.

 

Gemeni

 

Dacă în prima jumătate de zi ești mai izolată și te resimți după un weekend mai agitat, când Luna ajunge în semnul nașterii tale, începi să-ți revii și să faci planuri, să organizezi o activitate, fie la serviciu, fie acasă. În planul personal, ești dezamăgită de o conversație pe care ai avut-o cu cineva care ți-e mentor, un prieten apropiat sau un prieten din străinătate, care ți-a ținut niște lecții de viață mai dure.

 

Rac

 

Astăzi, s-ar putea să iei inițiativa de a discuta cu șefii nemulțumirile tale salariale. Ceri o mărire salarială, dar te lovești de o atitudine rigidă din partea acestora. Așadar, încerci să-ți păstrezi calmul și începi să cauți joburi sau răspunzi la ofertele pe care le ai deja. S-ar putea să primești și un buget pe care trebuie să-l administrezi.

 

Leu


Configurația astrală de astăzi anunță întâlniri sau dialoguri cu prietenii, cu cei cu care desfășori activități sau privind o afacere independentă pe care încerci să o lansezi. Poate încă nu dispui de sumele de care ai nevoie, dar nu te costă nimic să te gândești că într-o zi visul tău va fi realizabil.

 

Fecioară

 

Dacă ieși, astăzi, în sectorul social și vei fi în mijlocul evenimentelor, te faci remarcată și încerci să te afirmi, ai grijă la comunicare și la declarații, pentru că există riscul să-ți strici imaginea! S-ar putea ca mesajele tale să nu fie înțelese și situația nu va fi în avantajul tău.

 

Balanță

 

Preocuparea ta principală de astăzi este pregătirea profesională. Constați că ai nevoie de un curs sau de o perfecționare profesională, un atestat sau o diplomă pentru a-ți schimba domeniul de activitate și de a fi acceptată pe un post la care ai vrea să aplici. Ai grijă cui ceri ajutorul, pentru că există neșansa să fii informată greșit sau să ai parte de informații incorecte sau incomplete!


Scorpion

 

Ai grijă cum gestionezi finanțele! Ferește-te de speculații financiare, pentru că este posibil să ai pierderi sau să achiziționezi un bun de valoare, care se dovedește mai târziu a nu fi ceea ce îți doreai! Nu este o perioada favorabilă pentru a împrumuta bani prietenilor sau pentru a face achiziții imobiliare!


Săgetător

 

În prima parte a zilei pot să apară unele situații dificile la locul de muncă, să fii nevoită să le rezolvi, iar dacă ești în vacanță, să nu te poți bucura de momentele de relaxare. Nu încheia un parteneriat sau un contract astăzi, pentru că poți fi înselată, să nu înțelegi toți termenii sau să-ți scape unele aspecte, iar mai târziu să te trezești într-o încurcătură!


Capricorn

 

Contextul astral de astăzi este destul de dificil la locul de muncă, așa că trebuie să fii foarte atentă ce destăinuiri sau declarații faci, pentru că aceastea pot fi interpretate. Sectorul comunicării și al relației cu șefii este activat de aspecte conflictuale, așa că cel mai bine este să stai departe de tensiuni, dialoguri în contradictoriu, care ar putea să-ți strice imaginea și astfel să apară unele comentarii la adresa ta.

 

Vărsător

 

Dacă în prima parte de zi ești ocupată cu rezolvarea unor chestiuni gospodărești, faci niște deplasări sau încerci să rezolvi online niște chestiuni administrative, din partea a doua a zilei, se activează sectorul sentimental. Așadar, ești tentată să ai o aventură, să-ți trăiești viața la cote înainte, însă recomandarea astrelor este să nu te arunci cu capul înainte, pentru că pot să apară consecințe neplăcute.

 

Pești


Contextul astral de astăzi aduce o comunicare defectuoasă și deplasări presărate cu evenimente neprevăzute. Pot să apară provocări din toate părțile și tu să reacționezi pe măsură. Recomandarea astrelor este să te abții de la a intra într-o situație, care să escaladeze și conflictul să continue și după ce se consumă disputa.

 

related posts

Modifică setările cookies