Horoscop zilnic 2 august 2022. Gemenii trebuie să lase trecutul în urmă și să se vindece de o traumă, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 2 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Sectorul financiar și planurile tale privind destinația unor sume de bani pot fi date peste cap de contextul astral de astăzi: conjuncția dintre Marte, Uranus și Nodul Nord (Destinul) din zodia Taur, care aduce câștiguri sau pierderi financiare.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi te vizează, deoarece conjuncția dintre Marte, Uranus și Nodul Nord (Destinul) se formează în casa personalității tale și vine cu o răsturnare de situație în planul relațiilor, dar și-n proiectele profesionale.

 

Gemeni

 

Sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului va fi puternic impactat astăzi de conjuncția dintre Marte, Uranus și Nodul Nord (Destinul) din zodia Taur. Ești invitată să lași în urmă trecutul, să elimini din viața ta ce anume te ține în loc să evoluezi, să te vindeci după o traumă sau niște experiențe din trecut.

 

Rac

 

Evenimente neașteptate sau bruște pot avea loc astăzi în sectorul asociat prietenilor, vieții sociale și proiectelor de viitor, odată cu formarea conjuncției dintre Marte, Uranus și Nodul Nord (Destinul) din zodia Taur, context astral cu impact puternic asupra relațiilor tale de muncă, din activități independente, care se pot încheia brusc sau pot să înceapă altele la fel de brusc și neașteptat.

 

Leu

 

Evenimente neașteptate sau bruște pot avea loc astăzi  în carieră, în activitățile profesionale, imaginea și statutul personal, odată cu formarea conjuncției dintre Marte, Uranus și Nodul Nord (Destinul) din zodia Taur. Schimbări majore pot avea loc și-n conducerea firmei unde lucrezi, iar direcția ta profesională să se schimbe.


Fecioară

 

Evenimente majore cu impact asupra principiilor și credințelor tale pot avea loc astăzi odată cu formarea conjuncției dintre Marte, Uranus și Nodul Nord (Destinul). S-ar putea să fii determinată să faci o călătorie neașteptată, să explorezi domenii noi, să începi un alt drum profesional.

 

Balanță

 

Sectorul asociat finanțelor, ai banilor pe care îi deții împreună cu partenerul, dar și planurile tale privind destinația unor sume de bani, pot fi date peste cap de contextul astral de astăzi: conjuncția dintre Marte, Uranus și Nodul Nord (Destinul) din zodia Taur. Perspectiva asupra relației se poate schimba, iar registrul astral să te ajute să-ți rezolvi niște probleme de cuplu.

 

Scorpion

 

Conjuncția care se formează astăzi între Marte, Uranus, planeta imprevizibilului, și Nodul Nord (Destinul) din zodia Taur, aduce evenimente și schimbări radicale în relațiile tale de cuplu, în căsătorie sau privind un parteneriat profesional. Unele relații se pot rupe brusc, altele pot începe la fel de brusc, iar dacă ești singură, apare cineva neașteptat în viața ta.

 

Săgetător

 

Evenimente bruște și neașteptate pot să aibă loc astăzi în planul muncii, activităților profesionale sau în ce privește starea de sănătate, odată cu formarea conjuncției dintre Marte, Uranus și Nodul Nord (Destinul) din zodia Taur. Posibil să apară schimbări la serviciu, să fii determinată să începi ceva nou, o activitate independentă, să nu mai fii constrânsă de un program sau de îndeplinirea unor sarcini/respectarea unor termene limită.

 

Capricorn

 

În sectorul sentimental, al aventurilor romantice, creativității și valorificării unei pasiuni pot avea loc evenimente bruște și neașteptate, care să-ți dea planurile peste cap, să intervină niște schimbări sau răsturnări de situație. Pregătește-te să faci față unor provocări în planul amoros!

 

Vărsător

 

Viața de familie, spațiul de locuit, căminul, relațiile cu părinții și patrimoniul vor fi impactate de conjuncția dintre Marte, Uranus și Nodul Nord (Destinul) din zodia Taur. Se pot rupe niște relații de familie sau poate reușești să te împaci cu niște rude cu care nu ai mai vorbit de mult. Totodată, pot să apară și schimbări de locuință.

 

Pești

 

Evenimente bruște și neașteptate pot să aibă loc în planul comunicării, informațiilor, veștilor, găndirii și raționamentelor, odată cu formarea conjuncției dintre Marte, Uranus și Nodul Nord (Destinul) din zodia Taur. Gândirea ta poate fi dată peste cap din cauza unor situații cu impact emoțional și acest lucru va determina să-ți schimbi modalitatea de comunicare și de interacționare.

 

related posts

Modifică setările cookies