Horoscop zilnic 2 decembrie 2020. Capricornii găsesc dragostea pe neașteptate, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 2 decembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să achiziționezi ceva pentru casă, mai ales că ai găsit niște oferte bune și nu ai vrea să le ratezi. Posibil să te informezi cu privire la condițiile de acordare a unui credit sau de actele necesare pentru a intra în posesia unor bunuri.

 

Taur

 

Vei surprinde astăzi pe toată lumea cu abilitățile tale de comunicare și negociere într-un proiect care se anunță de succes. Totodată, poți primi vești de la cineva cu care nu ai mai vorbit de mult. Pe tot parcursul zilei vei avea parte de surprize.

 

Gemeni

 

Astăzi, încasezi sume de bani și vei avea intuiție atunci când vei administra o sumă de bani sau vei face o investiție. Totodată, nu sunt excluse surprize din partea unor foști colegi, care te pot coopta într-un proiect, care să-ți aducă venituri suplimentare.

 

Rac

 

Cei de la care ai cele mai multe surprize, astăzi, sunt prietenii sau grupul din care faci parte și prin intermediul căruia, vei cunoaște persoane noi, cu care să legi o prietenie frumoasă. În ce privește un proiect pe care îl ai în derulare, ar putea să te surprindă evoluția acestuia, iar ce credeai la început că poate să nu iasă, va avea un deznodământ fericit.

Leu

 

S-ar putea astăzi să găsești soluția la unele dintre problemele apărute în planul profesional, în ce privește imaginea companiei în care lucrezi, dar și în relația cu superiorii. Conjunctura astrală te scoate în față și ți se vor aprecia abilitățile și experiența profesională.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi te scoate din zona ta de confort și vei fi nevoită să iei inițiativa într-un proiect, care privește o sarcină de serviciu, implicarea în grupul de prieteni, privind organizarea unei întâlniri, fie ea și online, pentru o persoană dragă ție, care merită o surpriză.

 

Balanță

 

Dacă trebuie să încasezi zilele aceastea salariul, șefii îți vor face o surpriză: vei primi o mărire salarială pentru eforturile depuse în ultima perioadă. În felul acesta, simți că ți se apreciază munca. În partea a doua a zilei, vei fi tentată să mergi la cumpărături, să iei cadouri celor dragi, însă atenție să nu depășești bugetul!

 

Scorpion

 

Pe măsură ce trec zilele, ești tot mai convinsă că ești pe drumul cel bun cu partenerul de cuplu, cu care începi să ai aceleași principii și convingeri de viață. Dacă înainte aveai dese confruntări pe diverse teme, din cauza mentalităților diferite, astăzi te poți bucura din plin de dialoguri interesante  cu acesta, fără să mai existe conflicte.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize la locul de muncă, în relația cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii și colegii de serviciu. Totodată, vei încasa sume importante de bani. Ai un randament intelectual bun și reușești să faci tot ce ți-ai propus.

 

Capricorn

 

Luna îți traversează astăzi sectorul asociat relațiilor și parteneriatelor și-ți imprimă dorință de a-ți petrece timpul cu partenerul de cuplu, într-un cadru romantic. Dacă ești singură, poți avea parte de o surpriză în planul sentimental, să fii interesată de cineva, care apare brusc în viața ta.

 

Vărsător

 

Astăzi se anunță o zi cu surprize la locul de muncă, dar și acasă, unde îți faci planurile pentru sărbători. Începi cu listele de cumpărături și delegi treburile casei fiecărui membru al familiei. La serviciu, ai un randament ridicat intelectual și vei rezolva rapid toate provocările zilei.

 

Pești

 

Încerci, astăzi, să abordezi unele subiecte în cuplu, care privesc nevoile tale afective. Vei fi surprinsă să constanți că partenerul colaborează cu tine și găsiți metode noi de a vă petrece timpul împreună. La serviciu, ești implicată într-un proces de creație, care are succes.

 

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Oana Cuzino: „La maternitate, nu mă credeau că am nascut!”

related posts

Modifică setările cookies