Horoscop zilnic 2 decembrie 2021. Capricornii singuri pot începe o relație romantică cu un bărbat, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 2 decembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Ești determinată, astăzi, să-ți faci ordine în situația financiară, a bunurilor pe care le deții sau în posesia cărora trebuie să intri. Totodată, te preocupă și sfera intimă și ai nevoie de o apropiere profundă față de partener.

 

Taur

 

Investești mai mult timp, astăzi, în relația cu partenerul de cuplu sau în relațiile profesionale. S-ar putea să ai parte de surprize în sfera socio-profesională sau din partea șefilor, care-ți fac niște propuneri. Ți se cere discreție până iei o decizie.

 

Gemeni

 

Se anunță o zi activă la locul de muncă, cu multe sarcini și inițiative. Reușești să organizezi sarcinile, astfel încât să eficientizezi timpul de lucru. Relațiile cu colegii s-ar putea să fie mai tensionate, dar constructive.

 

Rac

 

Ești interesată, astăzi, să-i faci o surpriză partenerului de cuplu. Investești în relație, în timpul petrecut cu acesta. Posibil să te faci remarcată printr-o idee, o inițiativă, un plan de lucru. Dacă ești părinte, s-ar putea să-ți rezervi timp și pentru aceștia, să ieșiți în oraș, la o plimbare sau mergeți la o petrecere.

 

Leu

 

Te preocupă, astăzi, să-ți faci ordine în viață, să fii mai eficientă și mai bine organizată în ce privesc sarcinile gospodărești. Ești motivată pentru că se apropie o plecare în vacanță și aștepți cu nerăbdare, faci cumpărături, pregătiri. Atenție și nu intra în dispute cu membrii familiei, pentru că Marte, planeta acțiunii, intră într-un aspect tensionat. Folosește constructiv energia acestuia!

 

Fecioară

 

Se anunță o zi cu multe deplasări, dialoguri, ședințe, întâlniri și inițiative constructive. Relația cu partenerul de cuplu este bună, mai ales că aveți obiective comune și reușiți să cooperați foarte bine în echipă. Singura nemulțumire care apare  este legată de relația cu un coleg care nu-și face treaba.

 

Balanță

 

Te preocupă, astăzi, situația financiară și vei face tot ce-ți stă în putere să obții niște sume de bani. Poate doar începi niște negocieri sau închei un parteneriat care nu-ți mai aduce beneficii. Oricum ar fi, vrei să ai un câștig din orice acțiune pe care o întreprinzi.

 

Scorpion

 

Luna face astăzi un aspect de conjuncție cu Marte, guvernatorul tău și un aspect tensionat cu Jupiter, plansat în sectorul familiei și relațiilor cu rudele, în special cu părinții. La serviciu, ești foarte activă și impresionezi prin decizii și implicare, iar în familie este posibil să-ți oferi ajutorul într-un context familial.

 

Săgetător

 

S-ar putea să nu fii, astăzi, în apele tale și să-ți redirecționezi energia spre interior, mai ales că ai niște  frământări și nu știi cum să rezolvi o serie de probleme, care au legătură cu partea financiară. Deși sume de bani intră în conturile tale, le direcționezi spre unele datorii, rate sau utilități. Ai nevoie de venituri suplimentare pentru a face față cheltuielilor.

 

Capricorn

 

S-ar putea, astăzi, să intri în mici dispute cu prietenii din cauza unor mentalități diferite. Totodată, ești interesată să-ți reorganizezi treburile acasă și la serviciu, astfel încât să ai timp și pentru tine. Totodată, dacă ești singură, te pregătești pentru o întâlnire în weekend cu o persoană cu care speri să începi o relație.

 

Vărsător

 

Se anunță o zi activă în planul profesional, cu susținere de la șefi într-un proiect, o idee. Totuși, ai grijă, că este posibil să intri și-n mici coflicte cu șefii dacă aveți viziuni diferite! În familie poate să apară un eveniment neprevăzut, care să-ți dea peste cap tot programul zilei.

 

Pești

 

Primești, astăzi, vești surpriză legate de un proiect la care lucrezi sau de la niște prieteni cu care trebuie să pleci într-o excursie. S-ar putea să intervină niște amânări și să reorganizați tot programul cu plecarea. Din sectorul studiilor poți primi niște informații utile. La fel și de la insistuție publică de unde ai de obținut niște acte/documente.

 

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Paul Surugiu - Fuego - „La mulți ani, România”

related posts

Modifică setările cookies