Horoscop zilnic 2 decembrie 2022. Racii vor fi nevoiți să iasă din niște situații încurcate, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 2 decembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna îți traversează casa personalității și se anunță o zi dinamică. Atenție la informațiile sau veștile care-ți parvin, pentru că este posibil să fii dezamăgită de unele dintre acestea și să iei niște decizii pripite! În planul profesional ai inspirație și o idee se poate transforma într-un proiect.

   

Taur

 

Posibil astăzi să primești niște vești financiare, care să te bucure mult sau o negociere merge în direcția dorită de tine. Pe de alta parte, s-ar putea să fii dezamăgită de o situație la locul de muncă sau în relația cu un prieten/coleg.

 

Gemeni


Astăzi, programezi niște întâlniri cu prietenii, în weekend. S-ar putea să ai parte de niște surprize sau evenimente neprevăzute, așa că fii pregătită să faci față provocărilor! De asemenea, întâlnirea cu un partener din trecut ar putea să te răscolească.

 

Rac

 

Ești foarte activă astăzi în planul profesional, însă se anunță o zi dificilă și va fi nevoie să ieși din niște situații încurcate. Posibil să ai parte și de informații greșite, care să ducă la conflicte cu colegii sau cu șefii.

 

Leu


Astăzi se anunță o zi favorabilă rezolvării unor chestiuni birocratice, să te înscrii la un curs, să cauți oferte de vacanță sau să achiți un avans pentru o călătorie. Dacă deja te afli într-un minisejur, ziua este plină de aventură și distracție.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o sumă de bani dintr-o colaborarea sau o activitate extraprofesională. Posibil să primești și un cadou de la cineva din străinătate sau din familie. În relația cu partenerul de cuplu pot să apară conflicte din cauza cuiva din familie, care se amestecă în relația voastră.

 

Balanță

 

Tranzitul Lunii prin casa relațiilor, prin zodia Berbec, îți aduce preocupări pentru relația de cuplu sau relațiile profesionale și deși, în primă fază, s-ar putea să ai impresia că nu poți rezolva niște chestiuni, te înșeli. Mai mult de atât, lucrurile se aranjează mai bine decât ți-ai dorit.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi dinamizează sectorul muncii, iar cu Luna în tranzit prin zodia Berbec, s-ar putea să fii de neoprit, să iei inițiative, să ai curajul să spui lucrurilor pe nume, să obții ce crezi că ți se cuvine. În partea a doua a zilei, decizi să investești în casă o sumă importantă de bani.

 

Săgetător

 

Planul sentimental și al aventurilor romantice este activat astăzi și este posibil să te bucuri de multă acțiune. Dacă ești singură, este posibil să cunoști pe cineva, care să-ți trezească interesul, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, este momentul să-I rezervi timp partenerului.

 

Capricorn

 

Sectorul vieții de familie este activat astăzi și este posibil să te ocupi de niște chestiuni familiale. Dacă ai posibilitatea să lucrezi în regim de telemuncă, încerci să le faci pe toate, astfel încât să fii mulțumită că-ți îndeplinești sarcinile de muncă, dar și să rezolvi niște chestiuni personale.

 

Vărsător

 

Astăzi este o zi în care poți rezolva diverse situații, care până acum au fost blocate. Aspectul favorabil pe care Luna, din casa comunicării, îl formează cu Soarele din sectorul profesional, al relațiilor cu șefii sau cu instituțiile publice, poate înlesni aprobările pe documente, cereri sau negocieri.

 

Pești

 

Astăzi poți primi vești favorabile care țin de domeniul finanțelor. Luna în tranzit prin casa banilor potențează acțiunea Soarelui din casa autorității (șefi, instituții), astfel încât pot apărea rezolvări legate de bugete sau împrumuturi care primesc aprobare.

related posts

Modifică setările cookies