Horoscop zilnic 2 februarie 2021. Capricornii primesc o mărire salarială, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 2 februarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi nu ești hotărâtă dacă să organizezi o plecare în afara orașului la finalul săptămânii sau mai bine găsești niște metode de relaxare acasă. Partenerul este cel care încearcă să te convingă să plecați, însă tu vrei să mai aștepți câteva zile până să iei decizia. Contextul astral impulsionează viața socială, însă Mercur retrograd te face să analizezi înainte să iei vreo decizie.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să se întâmple ceva neașteptat la locul de muncă, care să te afecteze zilele viitoare.Totuși, ar trebui să ai grijă și toate nemulțumirile să nu le proiectezi pe partener, să-ți temperezi ieșirile violente și să rezolvi totul cu calm.

 

Gemeni

 

Astăzi ești preocupată de carieră și pui accentul pe perfecționarea profesională. Astfel, te consulți cu partenerul de cuplu cu privire la finanțele pe care le dețineți și după ce vă faceți niște calcule, achiziționezi niște cursuri online.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce în prim plan resursele comune cu partenerul de cuplu și cheltuielile casei. Și planul intim este activat, așa că, ai posibilitataea să abordezi niște subiecte mai sensibile.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o supriză în sfera profesională. Este posibil să primești o ofertă de colaborare. Nu te grăbi să accepți până nu vezi despre ce este vorba! Mercur retrograd îți va aduce, timp de trei săptămâni, tot felul de propuneri, dar nu toate cu beneficii financiare.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru salarizare. Cele cinci planete de pe casa muncii aduc multă muncă la serviciu, însă nu ești mulțumită de banii pe care îi câștigi. Ai mai multe variante: inițiezi un dialog cu șefii și expui problema, cauți un alt loc de muncă, cu mai multe beneficii financiare sau cauți să obții niște colaborări, macar pe termen scurt.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna în semnul nașterii tale, te îndeamnă să cauți armonie în relațiile tale, personale sau profesionale. Ziua stă sub semnul surprizelor, mai ales în sfera sentimentală, așa că, dacă ești singură, acceptă o ieșire cu prietenii, pentru că este posibil să cunoști pe cineva de care să fii atrasă!

 

Scorpion

 

Nu prea ești în apele tale, poate și pentru că Luna îți traversează casa subconștientului și simți să stai mai mult retrasă. Te-ar putea ajuta cineva din familie să ieși din această stare, care să te implice în chestiunile gospodărești, să-ți ceară ajutorul, pentru a-ți tine ocupată mintea de la frământările tale personale.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să fii nevoită să faci o deplasare, să te duci la o întâlnire cu un prieten/ă sau un cunoscut/ă cu care nu ai mai vorbit de mult, care vrea să-ți propună o colaborare, cu beneficii materiale. Cum cele cinci planete din zodia Vărsător, îți activează intelectul și comunicarea și ești deschisă propunerilor care vin spre tine.

 

Capricorn

 

Astăzi, vei avea o reușită în planul socio-profesional, iar un dialog cu șefii ar putea debloca demersurile tale privind o mărire salarială. Așadar, este posibil, în partea a doua a zilei să semnezi un contract pentru o mărire salarială și chiar să încasezi zilele viitoare, niște bani în plus, la care nu te așteptai.

 

Vărsător

 

Cele cinci planete din casa identității tale îți susțin planurile și te determină să faci schimbări majore in viață. Relația cu partenerul a intrat într-o perioadă favorabilă, așa că seara o poți petrecere într-un cadru romantic. Totul este să cooperezi și să lași deoparte preocupările pentru serviciu.

 

Pești

 

Contextul astral al ultimei perioade, cu cinci planete pe casa izolării, secretelor și vindecării, ar putea să te ajute să identifici ce anume trebuie să îndrepți în viața ta să te simți împlinită. Vei căuta aceste răspunsuri în planul spiritual, iar energia ți-o vei redirecționa spre interior. În ce privește planul financiar, astrele recomandă să eviți speculațiile, pentru că pot exista pierderi!

related posts

Modifică setările cookies