Horoscop zilnic 2 februarie 2023. Săgetătorii ar putea face niște speculații financiare riscante, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 2 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil unele evenimente care au loc în planul familial sau în relațiile cu ceilalți membri să te facă să intri în conflicte de mentalități. Ai nevoie de susținere emoțională, iar partenerul îți este suport. De asemenea, s-ar putea să fii nevoită să rezolvi niște chestiuni administrative la serviciu.

 

Taur

 

Se anunță o zi agitată la capitolul comunicare și deplasări. De asemenea, reușești să rezolvi o serie de chestiuni profesionale și ești mulțumită de un succes înregistrat într-un proiect. S-ar putea să preiei conducerea unei echipe sau a unui proiect nou.

 

Gemeni

 

Astăzi, te preocupă planul financiar. S-ar putea să intri în conflicte cu partenerul din cauze financiare. Totodată, la serviciu, dacă primești sarcina să administrezi un buget, cauți să folosești sumele de bani eficient. În planul sentimental, dacă ești singură, s-ar putea să flirtezi cu cineva și să ai parte de momente plăcute.

 

Rac

 

Luna îți traversează casa personalității și ești mai sensibilă, ai nevoie de susținere emoțională și atenție din partea partenerului sau a persoanelor dragi. La serviciu, ai mult de muncă și s-ar putea să faci eforturi să nu intri într-un conflict cu șefii, pentru că volumul de muncă a crescut.

 

Leu

 

Astăzi este posibil să rezolvi o problemă, care te frământă de mai mult timp și să găsești resursele financiare de care ai nevoie. Pe de altă parte, la serviciu afli niște vești sau informații, care-ți vor folosi pe viitor în activitatea profesională. Dialogul cu unii dintre colegi ar putea să te ajute să eficientizați timpul.

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să primești niște vești de la prieteni, care să te surprindă sau intristeze. Nu ești în cea mai bună formă fizică sau psihică și preferi să stai departe de orice sursă de stres sau suprasolicitare. Pe de altă parte, reușești să rezolvi o chestiune financiară presantă.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi să ai parte de o zi stresantă și aglomerată la serviciu, însă faci echipă bună cu niște colegi și reușiți să rezolvați toate sarcinile date de către șefi. S-ar putea să ai niște dialoguri cu aceștia, legate de activitatea profesională, iar pe seară cu partenerul, legate de o chestiune locativă/patrimonială.

 

Scorpion

 

Asăzi este posibil să ai randament într-un proiect la care lucrezi, să impresionezi o comisie. Te preocupă perfecționarea/dezvoltarea profesională și rezultatele pe care le obții. Ești determinată să obții o diplomă sau un atestat pentru a putea avansa în carieră.

 

Săgetător

 

Astăzi, te preocupă situația financiară, a banilor pe care îi deții cu alte persoane, a banilor proveniți din alte surse decât salariile. S-ar putea să fii tentată să faci niște speculații financiare riscante și să ai pierderi, dacă nu analizezi corect un context financiar.

 

Capricorn

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul relațiilor și parteneriatelor și ești interesată să găsești un echilibru în raport cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășori activități. Comunicarea este susținută și ai acces la informații utile. O persoană cu autoritate te susține într-un demers profesional.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi dinamizează casa muncii și sănătății și s-ar putea să afli și niște secrete sau lucruri ascunse de către șefi sau de unii dintre colegi. Pe de altă parte, situația financiară s-ar putea îmbunătăți, dacă știi să duci niște negocieri. Dacă ai știut să te pui în valoare sau să închei niște colaborări, acum ar trebui să încasezi niște sume suplimentare de bani.

 

Pești

 

Astăzi este posibil să ai niște cheltuieli neprevăzute sau să cumperi un cadou pentru partener/o persoană dragă. Nu prea ai timp de umblat, așa că s-ar putea să faci cumpărături online, pentru că ți-e mai ușor. De asemenea, ești tentată să-ți achiziționezi și ție niște produse vestimentare, dacă tot ești la capitolul shopping.

 

related posts

Modifică setările cookies