Horoscop zilnic 2 ianuarie 2020. Leii se ceartă cu apropiații, vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 2 ianuarie 2020.


Berbec

Cu Luna în semnul tău zodiacal, faci astăzi față tuturor provocărilor, care apar pe parcursul zilei. Toți din familie au nevoie de tine pentru câte ceva și nu știi în care parte să o mai iei. Pe după-amiază reușești să ajungi la o întâlnire cu prietenii.

 

Taur

Decizi astăzi să începi o dietă și vrei ca în anul ce tocmai a început să ai mai multă grijă de tine în ceea ce privește sănătatea. Spre după-amiază tinzi să te amesteci în treburile partenerului, care nu reacționează tocmai bine.

 

Gemeni

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru proiectele de la locul de muncă. Vrei să iei o decizie, însă nu știi dacă să accepți o colaborare și încerci să nu te lași influențată de familie. Tu știi cel mai bine dacă vei putea să accepți această provocarea. Poate ar fi mai bine să mai aștepți câteva zile până să iei o decizie.

 

Rac

Întâlnirea cu grupul de prietene, dar și dialogurile cu acestea ți-au adus inspirație și o idee originală de a-ți pune în valoare un talent. Dacă până acum ideile tale nu au fost luate în serios și deși aveai nevoie de susținere din partea celor dragi, nu ai primit, acum ești mai hotărâtă ca oricând să le pui în practică.

 

Leu

Chiar dacă ai impresia că ai dreptate și îți susții cu convingere principiile după care te ghidezi în viață, astăzi ar fi bine să eviți disputele, mai ales cu părinții sau unii membrii ai familiei mai în vârstă, pentru că nu veți face decât să vă contraziceți.

 

Fecioară

Contextul astral de astăzi îți aduce o șansă mare financiară. Posibil, în urma unui dialog pe care îl ai cu cineva din anturajul tău, să investești o sumă de bani într-un proiect din care să ai beneficii financiare. Dacă ai în plan să cumperi un imobil sau un bun de valoare, astăzi poți fi un bun negociator.

 

Balanță

Atitudinea ta de astăzi ar putea să-l deranjeze pe partener, pentru că de fiecare data numai tu hotărăști cum și cât să cheltuiți din banii pe care îi aveți în comun. Dacă plănuiești o excursie sau o ieșire în afara orașului, cere-i și lui părerea!

 

Scorpion

S-ar putea ca astăzi, deși este zi liberă, tu să fii nevoită să lucrezi. Totodată, starea ta emoțională ar putea să fie schimbătoare și să trebuiască să-ți controlezi emoțiile. Poți să ai inspirație, dacă ești implicată într-o activitate intelectuală sau să ai spor în acumularea de cunoștințe, dacă ai de pregătit un examen.

 

Săgetător

Pleci astăzi la cumpărături și te întâlnești neașteptat cu o persoană cu care ai trait o poveste de dragoste în trecut. Își revin în minte momentele plăcute împreună și te gândești dacă nu ar fi trebuit să ai mai multă răbdare și diplomație să faceți relația să meargă.

 

Capricorn

Posibil să amâni astăzi întîlnirea cu niște prietene, deoarece apar niște probleme în familie pe care trebuie să le rezolvi. Pe seară ai putea să-ți inviți partenerul la un film și să mâncați în oraș.

 

Vărsător

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să faci niște deplasări pe distanțe scurte, care, la finalul zilei se vor dovedi profitabile. Un prieten te poate prezenta unei persoane, care să te ajute să obții niște aprobări pentru un proiect la care vrei să lucrezi la început de an.

 

Pești

Dacă astăzi ai în plan să ieși la shopping, astrele te avertizează că vei cheltui mai mult decât îți propui. Și dacă nu ieși din casă, nu te poți abține și faci cumpărături online sau cauți oferte de vacanțe.

related posts