Horoscop zilnic 2 ianuarie 2021. Taurii au probleme financiare, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 2 ianuarie 2021.


Berbec

Chiar dacă viața ta sentimentală nu este o prioritate pentru tine acum la început de an, astăzi petreci o zi fericită alături de partener și ești mulțumită că viața de cuplu merge de la sine și-ți poți concentra atenția pe sfera profesională.

Taur

O problemă de natură financiară, pe care o discuți cu unul sau mai mulți membri ai familiei, ar putea să scoată la suprafață diferențele voastre de mentalitate. Astăzi, este o ocazie bună pentru a-ți exprima sentimentele și a pune la punct niște lucruri.

Gemeni

Ți se dă, astăzi, posibilitatea să ai un dialog deschis cu partenerul de cuplu legat de unele probleme apărute în sectorul intim. Vei aborda cu calm subiecte sensibile și vei știi cum să duci dialogul, astfel încât partenerul să coopereze și să înțeleagă exact ce vrei să transmiți.

Rac

Îți dorești, astăzi, să ieși din rutina în care ai intrat în cuplu și vei face tot posibilul să începi o relație amoroasă sau să reînvii pasiunea în cuplu. Dacă ești singură, vei atrage spre tine persoane care îți vor stimula creativitatea.

Leu

Chiar dacă tinzi să te întorci la o iubire din trecut și realizezi că acest lucru ți-ar da viața peste cap,  este recomandat să cântărești atent înainte să faci un pas în această direcție! Dacă faci parte deja dintr-un cuplu, ziua de astăzi se anunță cu multă distracție și relaxare.

Fecioară

Dacă ești în căutarea unei relații stabile, astăzi, ai șansa să reflectezi la cum ți-ai dori să fie partenerul. Recomandarea astrelor este să fii atentă și să nu te lansezi într-o relație apărută într-un context neașteptat! Posibil să faci o pasiune, să fie o atracție sentimentală pe care nu ai mai întâlnit-o, care să nu decurga așa cum ai stabilit inițial!

Balanță

Astăzi, viața ta afectivă se anunță intensă. Așteaptă-te și la momente în care să ai parte de răsturnări de situație, dar și de momente pline de pasiune!

Scorpion

Posibil, astăzi, să realizezi că multe dintre stările tale emoționale sunt din cauza problemelor de familie sau a unor evenimente din copilărie, care te-au marcat. Vei avea ocazia să citești niște articole sau o carte pe acest subiect și să înțelegi mai bine cum ai putea să te vindeci.

Săgetător

S-ar putea ca astăzi să-ți dai seama că ți-ar prinde bine un curs de specializare sau de recalificare în cazul în care dorești să-ți schimbi locul de muncă. Și cum toate evenimentele din ultima perioadă duc la un alt domeniu decât ai activat până acum, iar Jupiter, marele benefic și guvernatorul tău, tranzitează casa comunicării și a învățării, ar fi indicat să-ți urmezi instinctul.

Capricorn

Contextul astral de astăzi, cu Luna care traversează casa intimității, activează senzualitatea și puterea de seducție de care dispui, iar dacă ți-ai pus în gând să reînvii pasiunea în cuplu, este momentul potrivit. Ești interesată de îmbunătățirea vieții romantice.

Vărsător

Este recomandat ca astăzi să-ți păstrezi calmul atunci când interacționezi cu ceilalți. În partea a doua a zilei, ai tendința să-ți asumi niște riscuri din dorința de a obține venituri mai mari. Înainte să iei o hotărâre, mai cere o părere și nu te arunca cu capul înainte!

Pești

Astăzi, îți regăsești optimismul în compania prietenilor, pentru că sentimentul că aparții unui grup, îți dă o siguranță. Totuși, unele vești pe care le primești ar putea să te destabilizeze emoțional sau te pun pe gânduri.

Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

related posts

Modifică setările cookies